Σέρρες: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέσυρε 9χρονο κορίτσι

Τραγική κατάληξη είχε η μεσημεριανή ποδηλατάδα για ένα 9χρονο κορίτσι από το Παραλίμνιο, το οποίο από το απόγευμα της  Κυριακής νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με διερχόμενο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών.

Όλα συνέβησαν όταν γύρω στη μία μετά το μεσημέρι το μικρό κορίτσι επιχείρησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο του χωριού και παρασύρθηκε από το λεωφορείο, που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Σέρρες-Πεθελινό.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το ατύχημα έγινε μπροστά στα μάτια του πατέρα του  ανήλικου κοριτσιού και λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι τους, ενώ σωτήρια για την κατάσταση του παιδιού κρίνεται η χαμηλή ταχύτητα με την οποία κινούνταν το λεωφορείο.

Άμεση ήταν η επέμβαση τόσο της Αστυνομίας, όσο και του ΕΚΑΒ, που μετέφερε αρχικά το άτυχο κορίτσι στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Στο λεωφορείο την ώρα του ατυχήματος δεν υπήρχαν επιβάτες. Τον οδηγό  σε κατάσταση σοκ συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Εμμ.Παππά, οποίος και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά.

Θάλεια Καμπουρίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος