Στ. Γουναρίδης: «Λέω να… αλλάξω θέση και να γίνω επιθετικός»

Ήταν το πρόσωπο της αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Γ εθνικής κατηγορίας.

Ο… παίκτης, τερματοφύλακας είναι ο άνθρωπος, που σκόραρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο παιχνίδι της ομάδας του, του Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Χρυσούπολη κόντρα στο Νέστο και έδωσε τη δυνατότητα στον Α.Ο. Καβάλας να περάσει πρώτος στη βαθμολογία του ομίλου. Ο Στέφανος Γουναρίδης μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για το γκολ που πέτυχε, αποκάλυψε ότι είναι το δεύτερο στην καριέρα του, είπε με συγκίνηση ότι το αφιερώνει στον παππού του που έχασε πριν από ένα χρόνο, χαρακτήρισε «εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο» τον Παύλο Δημητρίου ενώ υπογράμμισε ότι θέλει να παραμείνει στον Απόλλωνα γιατί είναι μια ομάδα που έχει συνθήκες που δεν συναντάς σε ομάδες  Α και Β εθνικής κατηγορίας.

Ο Στέφανος Γουναρίδης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

Για το γκολ που πέτυχε στη Χρυσούπολη:

«Ήταν ένα όμορφο γκολ και για την ομάδα και για μένα. Το πανηγυρίσαμε έξαλλα γιατί ήταν ένα ντέρμπι, έπαιζε ο πρώτος με τον τρίτο στη βαθμολογία. Ήταν το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μόλις κερδίσαμε το κόρνερ, γύρισα και κοίταξα προς τον πάγκο, ρώτησα πόση ώρα θέλουμε ακόμα, μου έκαναν νόημα ο κόουτς και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο Κατσίβελος να ανέβω κι έτσι πήγα στην αντίπαλη περιοχή και ήρθε το γκολ».

Στ.  Γουναρίδης: «Λέω να… αλλάξω θέση και να γίνω επιθετικός»Για το αν είναι το πρώτο γκολ στην καριέρα του:

«Κι όμως δεν είναι το πρώτο μου γκολ. Έχω ξανά πετύχει γκολ όταν ήμουν στην Καβάλα, την περίοδο 2009-2010, σε αγώνα ομάδων Κ20 στη Σούπερ Λίγκα, ως τερματοφύλακας της Καβάλας είχα πετύχει γκολ με βολέ στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Ίσως η μοίρα μου στο… σκοράρισμα συνδέεται με την Καβάλα! Μάλλον έπρεπε να… αλλάξω θέση. Τα έχω κάνει όλα, και γκολ πέτυχα σαν τερματοφύλακας και δέχθηκα σαν τερματοφύλακας».

Για την ένταση που δημιουργήθηκε:

«Εντάξει ήταν κάτι λογικό, δεν κατακρίνω κανέναν παίκτη και φίλαθλο της Χρυσούπολης. Ο Νέστος είχε το άγχος, το ήθελε πολύ το ματς για να μην χάσει την πρωτιά, προηγήθηκαν στο σκορ, το πανηγύρισαν έξαλλα, έγιναν κάποια φραστικά επεισόδια αλλά αυτά συμβαίνουν παντού σε τέτοια ματς».

Για την ομάδα του που θέλει να κερδίζει σε όλα τα παιχνίδια:

«Αυτό που είπε ο Παύλος Δημητρίου ισχύει, ότι αυτή η ομάδα παίζει μόνο για τον εαυτό της. Αυτό μας είπε και ο πρόεδρος, ο Δημήτρης Κεραμάρης πριν βγούμε για τον αγώνα, μας είπε: «θέλω να παίξετε μόνο για εμάς, ούτε για την Καβάλα, ούτε για το Νέστο». Μπήκαμε όπως σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε μόνο για εμάς».

Για το ότι το γκολ πανηγυρίστηκε πολύ από τους φίλους του ΑΟΚ:

«Ναι έχω ενημερωθεί ότι στο Ορφάνι ειδικά το πανηγύρισαν έξαλλα. Έκανα… χαρούμενες δύο ομάδες. Έχω δεχθεί πολλά μηνύματα, πολλά τηλεφωνήματα. Καταλαβαίνω δεν είναι κάτι που γίνεται συχνά το να βάζει γκολ ένας τερματοφύλακας».

Στ.  Γουναρίδης: «Λέω να… αλλάξω θέση και να γίνω επιθετικός»Για το τι ένιωσε όταν πέτυχε το γκολ:

«Όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα δεν το πίστευα. Μετά το συνειδητοποίησα και το πανηγύρισα έξαλλα».

Για το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε στη Χρυσούπολη μετά το γκολ που πέτυχε:

«Αν αυτά που διάβασα είναι αλήθεια πιστεύω ότι σε αυτήν τη φάση που είναι το πρωτάθλημα, αν γίνει κάτι στο Νέστο, μόνο κακό θα κάνει αυτό στην ομάδα. Έχουν μείνει τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πρέπει να είναι ενωμένοι, να τα δώσουν όλα και ότι γίνει. Άλλωστε υπάρχει και η ευκαιρία των μπαράζ για τους δεύτερους. Δηλαδή δεν χάθηκε κάτι».

Στ.  Γουναρίδης: «Λέω να… αλλάξω θέση και να γίνω επιθετικός»Για το πώς νιώθει στον Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Στον Απόλλωνα είμαστε όλοι ενωμένοι και χαρούμενοι. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο. Το έχω ξαναπεί ότι αυτά που έχει ο Απόλλων Παραλιμνίου δεν τα έχουν ούτε ομάδες Α και Β εθνικής. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο. Θα το δούμε. Η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και τη νέα χρονιά. Όσο για φέτος βλέπουμε ότι αν κάναμε την πορεία του δευτέρου γύρου και στον πρώτο θα ήμασταν εμείς στις δύο πρώτες θέσεις».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος