Κ. Μητσοτάκης από Σπάρτη: “Κλείνει ο κύκλος Τσίπρα”

«Οι κάλπες του Μαίου θα είναι δημοψήφισμα λύτρωσης για την Ελλάδα. Θέλω τέτοιο αποτέλεσμα, το βράδυ εκείνης της Κυριακής, που θα γράψει τους τίτλους τέλους του δράματος του κ. Τσίπρα. Απ’ την καθήλωση στην πρόοδο, απ’ την σκοτεινή Ελλάδα στην φωτεινή Ελλάδα. Ως εδώ. Αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα. Στις 26 Μαίου, η ψήφος θα είναι μία αποδοκιμασία για την κυβέρνηση και μία επιδοκιμασία-επιβράβευση για τη Ν.Δ. Κλείνει ο κύκλος Τσίπρα. Σας καλώ σε πανστρατιά νίκης σε διάταξη μάχης».

Αυτά-μεταξύ άλλων-δήλωσε απ’ την Σπάρτη, σήμερα αργά το απόγευμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην ανοιχτή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λακωνίας, με αφορμή και τις εκλογές που έρχονται..

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., ζήτησε επαγρύπνηση, καλωσόρισε αυτούς που επιστρέφουν στο κόμμα, μίλησε και για άλλες επιστροφές (και από διαφορετικές ιδεολογίες), ενώ κάλεσε τους νέους, να τονεμπιστευτούν.

Κ. Μητσοτάκης από Σπάρτη: “Κλείνει ο κύκλος Τσίπρα”«Δεν πρέπει να έχουμε χαλαρή ψήφο», τόνισε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε με θερμό σχόλιο για την πολιτική πράξη του Κώστα Καραμανλή, στο Βουκουρέστι και στην Σύνοδο Κορυφής του 2008:

« Ο κ. Τσίπρας φαίνεται να περπατά πιο άνετα στα Σκόπια παρά στη Θεσσαλονίκη, όταν την ίδια ημέρα, το 2008 ο Κώστας Καραμανλής, έλεγε ΟΧΙ στη σύνοδο του Βουκουρεστίου», είπε με έμφαση ο αρχηγός της Ν.Δ.

Σχολιάζοντας το κυβερνητικό έργο της κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τα εξής:

«Θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα για τέσσερις λόγους. Α. Την κοροιδία του προς τον ελληνικό λαό, Β. Τους φόρους και την υπερφορολόγηση, Γ. Την συμφωνία των Πρεσπών και Δ. τον διχασμό της κοινωνίας».

Κ. Μητσοτάκης από Σπάρτη: “Κλείνει ο κύκλος Τσίπρα”

Ο επικεφαλής της Ν.Δ., στάθηκε στο λόγο του και στο θέμα των επενδύσεων, με αφορμή και την τελευταία απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για τον Πειραιά:

«Θα σαρώσω όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια για να τρέξουν οι επενδύσεις. Οι φόροι θα μειωθούν μόνο εάν έρθουν επενδύσεις, άρα εργασία με καλή αμοιβή, άρα ανάπτυξη».

Ο κ. Μητσοτάκης, μίλησε και για την περιφερειακή ανάπτυξη, ζητώντας να στηριχθεί ο Π. Νίκας (υποψήφιος Περιφερειάρχης), για να προχωρήσει απρόσκοπτα το αναπτυξιακό-περιφερειακό σχέδιο της Ν.Δ., μέσω και της συνεργασίας, νέας κυβέρνησης και νέας περιφερειακής αρχής.

Κ. Μητσοτάκης από Σπάρτη: “Κλείνει ο κύκλος Τσίπρα”

Για τις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος της Ν.Δ. υποσχέθηκε πρωτοβουλίες και ενέργειες για να υπάρξουν

α) μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα,
β) περισσότεροι πόροι για τους αγρότες
και γ) καλύτερη φύλαξη των συνόρων, μέσω αυξημένων χρηματοδοτήσεων.

• Το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης, επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.

• Μετά την ομιλία του, παρευρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης του κ. Νίκα, στη Σπάρτη.

«Νίκη στο Νίκα», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδική αναφορά στον Αντώνη Σγαρδέλη και στον Κυριάκο Γριβέα, έκανε με την έναρξη της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κ. Μητσοτάκης από Σπάρτη: “Κλείνει ο κύκλος Τσίπρα”

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος