Ν. Καλογεράκος: “Έπραξα στο ακέραιο το καθήκον μου στο Γ.Ν. Σπάρτης”

Την επιθυμία του να παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας-Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης, εκφράζει προς τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε., ο κ. Ν. Καλογεράκος, ο οποίος τους τελευταίους 6 μήνες, είχε αναλάβει προσωρινά τη Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης.

“Η χαλάρωση των “μέτρων” και η σχετική απομάκρυνση του κινδύνου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε συνδυασμό με την “ετοιμότητα” που έχει επιτευχθεί από το Υγειονομικό σύστημα της χώρας, μου δίνουν τη δυνατότητα όμως της υποβολής της παραίτησης μου από τη Διεύθυνση της Ιατρικής Υπηρεσίας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καλογεράκος στη σχετική επιστολή που απέστειλε στον κ. Γιάννη Καρβέλη, διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ηπείρου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Στην ίδια επιστολή ο κ. Καλογεράκος “εκφράζει την πεποίθηση ότι σε καιρούς δύσκολους, έπραξε στο ακέραιο το καθήκον και το χρέος του, απέναντι κυρίως στους Λάκωνες Πολίτες, αναλαμβάνοντας ΕΥΘΥΝΕΣ, που εκ της σημερινής του θέσεως και των σχετικών αρμοδιοτήτων, δεν του αναλογούσαν»,
εξηγεί ότι “η σημερινή μορφή Διοίκησης (με αναπλήρωση), αν συνεχισθεί, μόνον προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει” και δηλώνει “τυχερός που υπηρέτησε το Ιατρικό λειτούργημα στη Νοσοκομειακή Μονάδα Σπάρτης του Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας”.

Επιπρόσθετα “εκφράζει και αισθήματα υπερηφάνειας για το Ιατρικό, το Νοσηλευτικό και το Διοικητικό προσωπικό για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας από το σύνολο των εργαζομένων του Νοσοκομείου”.

Δεν έχει γνωστό ακόμα αν ο κ. Καρβέλης έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Καλογεράκου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος