Νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στο Α.Τ. Βοιών Λακωνίας

Με αφορμή την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, πραγματοποιήθηκε προ ημερών, τελετή Αγιασμού, στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, στη Νεάπολη Λακωνίας.

Την τελετή Αγιασμού πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτου Φιλιππάκου και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Υποστρατήγου Δημητρίου Τριγώνη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών, στεγάζεται πλέον σε έναν καινούργιο χώρο, κατάλληλο για Αστυνομική Υπηρεσία, ο οποίος διασφαλίζει τόσο τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, όσο και τις προϋποθέσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται στο σύνολο τους, από ισόγειο τμήμα συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. περίπου και τμήμα υπογείου συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. περίπου, ενώ συμπεριλαμβάνονται και τέσσερις (4) στεγασμένοι χώροι στάθμευσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η ασκούσα καθήκοντα Δημάρχου Ελαφονήσου κ. Ευσταθία Λιάρου, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λακωνίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, οι Διευθυντές σχολικών μονάδων και κάτοικοι της περιοχής.

Νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στο Α.Τ. Βοιών Λακωνίας

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Ελληνική Αστυνομία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος