Πρόβλημα με τα απορρίμματα στην Τρίπολη

Να κηρυχθεί η Τρίπολη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζήτησε ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Τζιούμης, με επίσκεψή του, στο γραφείο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, το αίτημα του δημάρχου Τρίπολης, προήλθε, κατόπιν έκδοσης δικαστικής απόφασης, η οποία φαίνεται να απαγορεύει στον δήμο, να συνεχίζει να χρησιμοποιεί για την εναπόθεση απορριμμάτων, έκταση την οποία χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το www.ppel.gov.gr, o Π. Νίκας, εξέφρασε την συμπαράστασή του στην κατεύθυνση εξεύρεσης άμεσης λύσης στο … καυτό αυτό πρόβλημα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να παραμείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης, για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως συνέβη και στο παρελθόν, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αναμένεται να απασχολήσει όλους τους αυτοδιοικητικούς του δήμου Τρίπολης, αλλά και τους πολίτες συνολικά.

Εν’ τω μεταξύ, στην συνάντηση του δημάρχου με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρ. Λαμπρόπουλο, εξετάστηκαν και θέματα που είχαν να κάνουν με τον δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας Μαινάλου, όπως επίσης και με την κατασκευή πεζοδρομίων στο δρόμο προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

πηγή: www.ppel.gov.gr
πηγή φωτό: ερτ τρίπολης (αρχείο)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος