Τρίπολη: Κριτική στη δημοτική αρχή

Με αφορμή την συμπλήρωση ενδεκάμηνης διοίκησης, από πλευράς της δημοτικής αρχής, στο δήμο Τρίπολης, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δ. Παυλή, και τέως αντιδήμαρχος, μίλησε στην ΕΡΤ Τρίπολης σχολιάζοντας την πορεία της.“Διαπιστώνουμε μία απροθυμία διαλόγου και συνεννόησης. Επίσης, εφαρμόζεται μία υπέρμετρη δημοσιοποίηση αυτονόητων πραγμάτων. Τέλος, οι αιρετοί, με τις ευθύνες που έχουν απ’ τις θέσεις τους, δείχνουν να είναι απόμακροι απ’ την κοινωνία, με τα γραφεία τους κλειστά”, δήλωσε ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Συνέχισε, λέγοντας, ότι υπάρχει μία επιλεκτική αντιμετώπιση και προσέγγιση της καθημερινότητας, ενώ αναφέρθηκε και σε ενοχλημένους τοπικούς κοινοτάρχες, “έχουμε κοινότητες δύο ταχυτήτων”, είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθύμισε, επίσης και τις ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής, για τον εφοδιασμό του δήμου με χρήσιμα μηχανήματα, που τώρα τα χρησιμοποιεί ο δήμος, μιας και λύθηκαν τα θέματα της επάνδρωσης αυτών με το απαραίτητο προσωπικό.

Τέλος, σχολιάζοντας στην προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων του δήμου, στη θέση ”Μεγαβούνι”, στο Βαλτέτσι, ο κ. Παπαδημητρίου, μίλησε για ελλιπή πληροφόρηση των πολιτών. “Αυτά που δηλώνουν τώρα οι υπεύθυνοι, με αφορμή και την έκτακτη ανάγκη, δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας σχέδιο. Ο δικός μας σχεδιασμός περιείχε έναν ενιαίο πλάνο, απ’ όπου προέκυπτε μια ΑΕΠΟ. Σήμερα έχουν πάρει ένα τμήμα αυτής και πάνε να το εφαρμόσουν χωρίς ορατό ορίζοντα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος