Τρίπολη : Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 64 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (14.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν οι συλληφθέντες, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ενενήντα (90) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -20- έως -40- εκατοστών περίπου.

Τρίπολη : Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε υπόγεια αποθήκη της οικίας των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πενήντα ένα (51) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -10- έως -15- εκατοστών, καθώς και εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας (μηχανισμό και σωλήνες εξαερισμού, μετρητές θερμοκρασίας κ.α.).

Τρίπολη : Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Τρίπολη : Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος