Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

H Ειρήνη Σκλήβα «μένει σπίτι» με τον νέο έρωτά της

H Σκλήβα μένει σπίτι με τον νέο της έρωτα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η Ελληνίδα που κατέκτησε το 1996 τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή έπειτα από το θορυβώδες διαζύγιό της από τον Νίκο Χυδήρογλου και απολαμβάνει ξανά την ευτυχία ενός μεγάλου έρωτα, ο οποίος ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο περίπου και καλά κρατεί παρά τους χαλεπούς καιρούς του κορωνοϊού που διανύουμε σε διεθνές επίπεδο!

i spania emfanisi meta to diazugio me tin 15xroni kori tis 4.w hr

Ο άνδρας που, όπως μας αποκάλυψε αξιόπιστη πηγή, κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της εντυπωσιακής Ειρήνης, κάνοντάς τη να χαμογελάσει πάλι, λέγεται Τζορτζ Σαμάχα, είναι 58 χρόνων, έλκει την καταγωγή του από τον Λίβανο και ασχολείται με τις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στον χώρο του leasing πολυτελών αυτοκινήτων και του real estate, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο ίδιος και η Ειρήνη γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, έκαναν σχέση σχεδόν αμέσως κι εκείνη δεν άργησε τον συστήσει στους δικούς της ανθρώπους.

φ3 6

Mακριά από τα φώτα

Το ζευγάρι αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κάνει καθόλου κοσμικές εξόδους, ωστόσο ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, όπως λέει και μια σοφή παροιμία του λαού μας. Έτσι, λοιπόν, τους εντόπισε δικός μας άνθρωπος σε μια από τις εξορμήσεις τους στο Αλεποχώρι.

stepsi

Όπως πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων, οι δυο τους πηγαίνουν συχνά στο εν λόγω παραθαλάσσιο θέρετρο, καθώς εκεί διατηρεί σπίτι η οικογένεια της Ειρήνης Σκλήβα. Τους αρέσει όμως πολύ και το Λουτράκι, το οποίο επισκέπτονται επίσης σε τακτική βάση. Μάλιστα, η τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί ήταν την Καθαρά Δευτέρα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους δίπλα στη θάλασσα και τις νοστιμιές μιας παραλιακής ταβέρνας. Πλέον μένουν κι αυτοί σπίτι, προσέχοντας τους εαυτούς τους και ακολουθώντας τα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το επεισοδιακό διαζύγιο έπειτα από 16 χρόνια γάμου

Ήταν φθινόπωρο του 2017 όταν η Ειρήνη Σκλήβα και ο επιχειρηματίας Νίκος Χυδήρογλου αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 16 χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κόρης, όπως πρώτη αποκάλυψε η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα.

Οι φήμες περί σοβαρής κρίσης στον γάμο τους κυκλοφορούσαν καιρό πριν, ωστόσο εκείνο το διάστημα επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο επιχειρηματίας κίνησε τότε τις διαδικασίες διαζυγίου και μάλιστα εσπευσμένα, όπως έδωσε εντολή στον δικηγόρο του. Ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να της δώσει ό,τι ζητούσε, αρκεί να χώριζαν, μας είχαν πληροφορήσει τότε άνθρωποι που γνώριζαν την κατάσταση εκ των έσω.

φ4 2 1

Επιθυμία και των δύο -σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους- ήταν η λύση του γάμου τους να γίνει σε κλίμα ήρεμο και πολιτισμένο, χωρίς προβλήματα. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν έτσι και το διαζύγιό τους τελικά μόνο «βελούδινο» δεν αποδείχτηκε, αφού η οριστική λύση στις διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους για τα περιουσιακά στοιχεία δόθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Για την ιστορία, να πούμε πως η γνωριμία τους έγινε από προξενιό μιας κοινής τους φίλης λίγα χρόνια μετά τη στέψη της Ειρήνης Σκλήβα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Τον Σεπτέμβριο του 2002 παντρεύτηκαν έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας κι εκείνη για χάρη του αγαπημένου της εγκατέλειψε ολοκληρωτικά την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ.

1 19 765x500 1

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...