Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Ρία Κολοβού: Το επαγγελματικό stop στη Μύκονο λόγω του ιού, το… καμάκι και τα σχέδια για την τηλεόραση

Από την Έδεσσα στη Μύκονο και από το νησί των ανέμων στον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor». Για την 30χρονη Ρία (Ελευθερία) Κολοβού η τηλεοπτική περιπέτεια που την έκανε γνωστή μέσα από τη μικρή οθόνη ήταν άλλο ένα παζλ στη ζωή της, που δεν τη λέει κανείς και βαρετή.

Απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και ιδιοκτήτρια μπουτίκ στη Μύκονο, αποφάσισε να μπει στο reality επιβίωσης ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, χωρίς να γνωρίζει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις για το κόνσεπτ του παιχνιδιού.

Ακομπλεξάριστη, με στιγμές έντασης και έκρηξης συναισθημάτων, χωρίς να προσποιείται, δεν έχασε το χαμόγελό της, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ τη φιλοδοξία της να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

60763573 143291653462744 7381321793940735179 n 002

Ενώ πλέον έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος που ξέσπασε για το ελληνοτουρκικό «Survivor», η Ρία μίλησε στην «Espresso» και τον Χάρη Λεμπιδάκη ύστερα από αρκετό καιρό σιωπής. Για το reality επιβίωσης, για τον εφιάλτη της πανδημίας που χτύπησε το νησί των ανέμων, στο οποίο άλλες εποχές γινόταν το αδιαχώρητο, και την προσωπική της ζωή.

Φοβήθηκες μη σου μείνει η στάμπα του κοριτσιού που δήλωσε συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

Η στάμπα τού «η Ρία από το Survivor» θα μείνει σίγουρα! Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, διότι το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που επέλεξα να πάω σε ένα reality. Yπάρχουν, όμως, πολλά παραδείγματα παιδιών που στη συνέχεια διέγραψαν μια αυτόνομη πορεία.

Είχες κάποιο όφελος από το «Survivor»;

Μεγαλύτερο όφελος από την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και συνεχίζω να λαμβάνω δεν υπάρχει! Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να με γνωρίσει ο κόσμος όπως πραγματικά είμαι και στη ζωή μου! Το γεγονός ότι με ξεχώρισαν γι’ αυτό που είμαι είναι αυτό που με συγκινεί! Όλη αυτή η αγάπη έχει εκφραστεί μέσω της στήριξης του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχω αξιοποιήσει για να συνεργαστώ με εταιρίες για την προώθηση των προϊόντων τους! Παράλληλα, αυτή η εμπειρία και η αναγνωρισιμότητα με έχουν βοηθήσει στο να με έχουν στα υπ’ όψιν τους και κάποιοι άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης.

59413417 172108540459722 7797237042645560630 n 002

Κεφάλαιο προσωπική ζωή. Οι κατακτήσεις ήταν περισσότερες αφότου έγινες γνωστή στο ευρύ κοινό;

Θα έλεγα είναι περίπου ίδιες. Ίσως λίγο περισσότερες από πριν, για να είμαι ειλικρινής, διότι λαμβάνω πολλά μηνύματα και στον λογαριασμό μου στο Instagram!

Δεν με ενδιαφέρει να έχω πολλές κατακτήσεις ή φλερτ, όμως. Θα ήθελα μια και καλή, έτσι ώστε να βρω αυτό που πραγματικά επιθυμώ και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια.

Μια γυναίκα μπορεί σε μια ηλικία πιο μικρή να την κολακεύει το βλέμμα ενός άνδρα και το… καμάκι. Εγώ τα έχω ζήσει αυτά και είμαι στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής μου. Σκέφτομαι πλέον πιο ορθολογικά και θέλω η Ρία να είναι καλά και ευτυχισμένη ακόμη και όταν δεν υπάρχει ένας σύντροφος πλάι της. Άλλωστε, ευτυχία δεν είναι μόνο ένας άνδρας. Είναι η οικογένειά σου, οι παρέες σου, η δουλειά σου.

RIA 2

Στο reality είχες γνωριστεί με Τούρκους αντιπάλους. Θα μπορούσες να κάνεις σχέση με έναν Τούρκο;

Δεν με απασχολεί η καταγωγή ενός ανθρώπου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αγαπήσω και να αγαπηθώ. Δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα, αλλά πώς θα νιώσεις όμορφα με τον άνθρωπο που θα γνωρίσεις.

Έχεις και τη δική σου επιχείρηση με ρούχα και γνωρίζω ότι θέλεις να επεκταθεί, πλην της Μυκόνου όπου έχεις το μαγαζί σου, και στο εξωτερικό.

Φέτος δεν θα ανοίξω το κατάστημά μου στη Μύκονο! Είχα διάφορα σχέδια, αλλά, δυστυχώς, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό έχουν παγώσει όλα! Σίγουρα, όμως, ετοιμάζω ωραία πράγματα στο άμεσο μέλλον! Δυστυχώς, πήρα την απόφαση να μην το ανοίξω το φετινό καλοκαίρι. Όλα άλλαξαν ακόμη και στο αγαπημένο μου νησί και δεν θέλω να μπω σε περιπέτειες και να ρισκάρω. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έκανα κάτι στο εξωτερικό, θα σου πω πολύ έντιμα πως δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, ειδικά αυτήν την περίοδο. Άλλο να ταξιδεύω και να γεμίζω παραστάσεις και ιδέες και άλλο να ανοίξω μια επιχείρηση σε κάποια χώρα της Ευρώπης.

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να παρουσιάσεις μια εκπομπή στην τηλεόραση, τι θα ήταν;

Σίγουρα θα ήταν κάποια ψυχαγωγική εκπομπή! Θα με ενδιέφερε κάτι που θα αναδείκνυε τη θετική και ευχάριστη πλευρά της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο.

Μου αρέσει να νιώθω ότι αυτό που θα μοιραστώ με μια παρέα στο στούντιο θα είναι μια όμορφη σκέψη, που θα χαμογελάσει ή θα αναρωτηθεί ο τηλεθεατής. Από την άλλη, επειδή λατρεύω να ταξιδεύω, έχω σκεφτεί πολλές φορές τον εαυτό μου να κάνει ταξιδιωτική εκπομπή, στην οποία εγώ θα πρόσθετα και ένα κομμάτι fashion. Το σκέφτομαι, το επεξεργάζομαι και θέλω να είμαι έτοιμη ώστε να καταθέσω μια πρόταση σε ένα κανάλι ώστε να δοκιμαστώ και σε αυτό το κομμάτι.

RIA

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...