Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ποιοι ήταν στη γαμήλια δεξίωση «υπερπαραγωγή» της κόρης του Καίσαρη 

Δύο γάμοι (καθολικός και ορθόδοξος) και μια γκράντε δεξίωση για τη νύφη Αναστασία Καίσαρη και τον αριστοκρατικής καταγωγής Βέλγο γαμπρό Thomas Persy! Αυτό ήταν το κοσμικό μενού του Σαββατοκύριακου, το οποίο αποτέλεσε το talk of the town, με επίκεντρο, φυσικά, την κόρη του «άρχοντα των δαχτυλιδιών» Κώστα Καίσαρη!

gamos4 1
Το ζευγάρι βγαίνοντας από την εκκλησία

Το απόγευμα του Σαββάτου το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Π. Ψυχικό, παρουσία των οικογενειών του, συγγενών και περίπου 100 καλεσμένων, στενών φίλων της οικογένειας Καίσαρη, με πρώτο και καλύτερο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, οι οποίοι, σημειωτέον, δεν πήγαν στη δεξίωση-υπερπαραγωγή!

gamos5 1

Το «παρών» στην εκκλησία για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον έδωσαν, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Βασίλης και η Μελίνα Δασκαλάκη, ο Ευάγγελος και η Μάχη Σπανού, ο Γιώργος και η Τατιάνα Κορωνιά, ο Γιάννης και η Σοφία Καραγιώργη, ο Ανδρέας και η Μιλένα Τσαβλίρη με τον γιο τους Αλέξανδρο.

gamos8
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τον τυχερό γαμπρό

Με νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη

Η νύφη έλαμπε στο υπέροχο, αλά Γκρέις Κέλι νυφικό της, που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη, ενώ τα μαλλιά της χτένισε σε κότσο-σινιόν ο διάσημος κομμωτής από το Λονδίνο Michael Charalabous και τα στόλισε με μια διαμαντένια ριβιέρα, σε στιλ τιάρας. Στο αριστερό της χέρι έλαμπε το 20 καρατίων μονόπετρο, που ήταν δώρο του συζύγου της από τον οίκο Κάισαρη για τους αρραβώνες τους. Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Παρασκευής είχε τελεστεί στον Ναό του Αγίου Διονυσίου, της Πανεπιστημίου, ο καθολικός γάμος τους, παρουσία μόνο συγγενών και κολλητών φίλων των νεονύμφων, όπως ο Στέφανος Οικονόμου, η Μαρίκα Καρούζου, ο Γιάννης Βογιατζής, και αμέσως μετά ακολούθησε πάρτι στο Athenee!

CEA0CF81CF8ECF84CEBFCF82 CF87CEBFCF81CF8CCF82 CF80CEB1CF81CEBFCF85CF83CEAFCEB1 CF84CEBFCF85 CEB1CF81CEB3CF8DCF81CEBFCF85
Ο πρώτος χορός των νεονύμφων με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τους τραγουδά

Όλα τα λεφτά, όμως, ήταν το πάρτι-υπερπαραγωγή μετά τον ορθόδοξο γάμο τους, με guest τον Αργυρό, στο οποίο έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 1.500 άτομα! Η δεξίωση δόθηκε σε αποθήκη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, την οποία η εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη μετέτρεψε σε… παλάτι, καθώς η είσοδος παρέπεμπε σε πύλη κάστρου. Τεράστια σκηνή με φωτορυθμικά και λέιζερ, live ορχήστρες, τέσσερα μπαρ, κρεμαστοί πολυέλαιοι με λουλούδια, και ντεκόρ χολιγουντιανό με τεράστιες βεντάλιες-έργα τέχνης, ανάλογα των κοσμημάτων που σχεδιάζει η νύφη, έκαναν τη βραδιά ονειρική.

2 34
Γιάννης και Σοφία Καραγεώργη

Ισχυρά ονόματα στο γαμήλιο πάρτι

Στο γαμήλιο πάρτι βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Λάτση, ο Δημήτρης και η Τζένη Μελισσανίδη, ο Πέτρος Παππάς, ο Νικόλας Λαιμός, ο Γιώργος Οικονόμου, ο Δάκης και η Λιέττα Ιωάννου, o Riad και η Rana Zein, ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ο Πόλυς και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, ο Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή με την καλλονή κόρη τους Ντίμη, ο Νίκος και η Κρίστι Χατζηνικολάου, ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Τζένη και η Χριστίνα Μήτση. Οσο για τις κυρίες που έκλεψαν την παράσταση με τις ενδυματολογικές επιλογές τους, ήταν η Μαριάννα Λαιμού – Γουλανδρή, η Ρόη Αποστολοπούλου και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι χορευτές, τα μπαλέτα και τα μουσικά δρώμενα της βραδιάς έφεραν την υπογραφή του διάσημου χορογράφου Κωνσταντίνου Ρήγου, που σκηνοθέτησε το γαμήλιο πάρτι, ενώ την οργάνωση επιμελήθηκε ο Γιώργος Ντάβλας.

CEA6CEAFCEBBCEB9CF80CF80CEBFCF82 CEBBCEB1CEB9CEBCCF8CCF82 CEBA CEBCCEB1CF81CEB9CEB1CEBDCEBDCEB1 CEB3CEBFCF85CEBBCEB1CEBDCEB4CF81CEB7
Φίλιππος Λαιμός – Μαριάννα Γουλανδρή
CEBACEB1CEB9CEBDCEBFCF85CF81CEB3CEB9CEBFCF85 CF83CF80CF85CF81CEBFCF82 CF80CF89CF81CEBFCF82
Κατερίνα Καινούργιου – Σπύρος Πώρος
maranastasia3
Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας
{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...