Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Πόλεμος» για τις 4.000 μεταξύ Σπαλ και Βίτσα

Το… έλα να δεις με τις 4.000 του Γιάννη Σπαλιάρα. Ήταν Ιούλιος του 2015 όταν το γνωστό μοντέλο, πλέον και ηθοποιός, δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και στο περιοδικό «Εγώ» ότι έχει κάνει σεξ με 4.000 γυναίκες. Η ατάκα του, πέρα από τίτλο στη συνέντευξή του, έγινε και viral, με τον ίδιο να πρωτοστατεί στα trends των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και σε ανέκδοτα!

Τι συνέβη, λοιπόν, πεντέμισι χρόνια μετά και ο πρώην παίκτης του «Survivor» αποφάσισε ξαφνικά, αργά το βράδυ της Δευτέρας, να… αποκηρύξει τις 4.000, ρίχνοντας την ευθύνη της θρυλικής ατάκας του στην «πίεση» του δημοσιογράφου.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια και θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4.000. Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κι όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από τρίωρη πίεση δημοσιογράφου και δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτόν τον χώρο τόσα χρόνια. Θα μου πεις “ρε Σπαλ, τόσα χρόνια στον χώρο είσαι δεν ήξερες ότι θα προκαλέσεις με κάτι τέτοιο;”. Και θα το δεχτώ, αλλά πιστεύω ότι από το “Survivor” και μετά καταλάβατε ότι κάποιες φορές παραείμαι αυθόρμητος.

Όλοι εσείς οι πιτσιρικάδες που με ακολουθείτε μην κυνηγάτε το ρεκόρ γιατί να ξέρετε, μεγαλώνοντας και ρίχνοντας ματιές προς τα πίσω, οι γυναίκες και τα ακριβά αυτοκίνητα κ όλα αυτά δεν μένουν στη μνήμη… Δεν λέω, καλά είναι κι αυτά και καλό είναι κάποιος να πετυχαίνει τους στόχους του, είτε είναι αμάξι είτε γυναίκα ή επαγγελματική επιτυχία για να μην έχει απωθημένα, αλλά ένα ακριβό αυτοκίνητο και το χθεσινοβραδινό one night stand δεν θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο» έγραψε ο ηθοποιός σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Ιnstagram από το Ιράν, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς.

«Ψεύδεται ασυστόλως»

ΣΕΛ. 15 ΘΕΜΑ ΣΠΑΛΙΑΡΑ ΒΙΤΣΑΣ

Στη συνέχεια των σχολίων του, η «Espresso» επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, προκειμένου να τον ρωτήσουμε αν όντως τον πίεσε να του κάνει τη δήλωση με τις 4.000. «Σιγά μην του έβαλα και βραστά αβγά στις μασχάλες» μας είπε αρχικά με χιούμορ και συνέχισε πολύ σοβαρά: «Ο κύριος Σπαλιάρας ψεύδεται ασυστόλως! Και πραγματικά εκπλήσσομαι διότι κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης δεν του ασκήθηκε καμία πίεση, ενώ η διάρκειά της δεν ήταν τρεις ώρες, όπως ισχυρίζεται, αλλά μόλις 23 λεπτά. Η συνάντησή μας έγινε στον επαγγελματικό χώρο που διατηρούσε τότε στη Γλυφάδα, όπου έμεινα μία ώρα στο σύνολο, ενώ πήγα και με δύο ώρες καθυστέρηση. Ας μάθει, λοιπόν, ο κύριος Σπαλιάρας ότι το ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνέντευξή μας υπάρχει και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε το ζητήσει».

Σε ερώτησή μας, τέλος, ποιες θα είναι οι ενέργειές του από δω και στο εξής, ο κ. Βίτσας μάς είπε: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά διότι θεωρώ πως με προσβάλλει αυτό που είπε ως επαγγελματία με χιλιάδες συνεντεύξεις στο ενεργητικό μου, για τις οποίες ουδέποτε κατηγορήθηκα για πίεση. Ο κύριος Σπαλιάρας σπιλώνει το όνομά μου και θα πρέπει να λογοδοτήσει γι’ αυτό».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...