Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Διαμαρτύρεται ο Γιάννης Μωραίτης : «Είμαστε στα σκοτάδια»!

Δημόσια διαμαρτυρία εξέφρασε ο τραγουδιστής και δικηγόρος Γιάννης Μωραΐτης, που έχει στείλει το δικό του τραγούδι στην ΕΡΤ ως υποψήφιο για την εκπροσώπηση της χώρα μας στη Eurovision.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος άρχισαν από νωρίς τα… όργανα στη δημόσια τηλεόραση αναφορικά με τη Eurovision. O τραγουδιστής λέει στην «Espresso» ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση σχετικά με την τύχη των υποψηφίων για την εκπροσώπησή μας.

«Ενημερωνόμαστε μόνο από τα sites που ασχολούνται με τη Eurovison. Ακούγονται κατά καιρούς διάφορα ονόματα, χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη απάντηση ή ανακοίνωση από την ΕΡΤ» τονίζει.

Ο Γιάννης, ο οποίος πέρα από το πάθος του για το τραγούδι ασκεί και τη δικηγορία, κάνει λόγο για κωλυσιεργία του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, σημειώνοντας πως ο ίδιος προσπαθούσε να επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του επί τρεις ολόκληρους μήνες.

«Καμία συνεννόηση»

«Όπως λειτουργεί ολόκληρο το Δημόσιο στην Ελλάδα, έτσι είναι και στην ΕΡΤ. Έχω έτοιμο το τραγούδι μου από τον Σεπτέμβρη και τελικά τον Δεκέμβρη εγκρίθηκε η συμμετοχή μου. Έπαιρνα τηλέφωνα και δεν έβγαζα άκρη, δεν υπήρχε καμία συνεννόηση» αναφέρει.

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα που έχουν ακουστεί και τα «φαβορί» για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί φέτος η Eurovision, λέει: «Έχω ακούσει για μια Stefania ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Δεν την ξέρω την κοπέλα, απ’ όσο έχω μάθει δεν έχει κάποια δισκογραφία. Εκείνο που γνωρίζω βέβαια είναι ότι συνεργάζεται με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό, που διαχρονικά είχαν καλές σχέσεις με την ΕΡΤ. Είναι άδικο πάντως για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ν’ ακούγονται ονόματα ότι θα μας εκπροσωπήσουν, και η ΕΡΤ να μην έχει βγάλει καμία ανακοίνωση».

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μωραΐτης στέλνει δεύτερη φορά τραγούδι στην ΕΡΤ για να συμμετάσχει στη Eurovision. «Συνεργάζομαι με Ισπανό παραγωγό. Το τραγούδι μου για την Ελλάδα είναι μπαλάντα με τελείως ξένη αισθητική και στίχο. Φέτος έχω στείλει συμμετοχές που έχουν εγκριθεί και σε άλλες δύο χώρες» δηλώνει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...