Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα δικαστήρια πάλι ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός με τη Δήμητρα Ακούρου

Δίχως τέλος μοιάζει η δικαστική διαμάχη του ηθοποιού Σπύρου Μισθού με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, με το όνομά του να βρίσκεται ξανά στα δικαστικά πινάκια, έπειτα από νέα μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Δήμητρα Ακούρου.

Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται, καθώς η υπόθεση αφορά πάλι το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ακριβώς όπως πριν από περίπου δύο χρόνια, οπότε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων είχε αθωώσει τον γνωστό καλλιτέχνη για την ίδια κατηγορία.

Όμως, δεν λέει να σβήσει η κόντρα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, που έζησε κάτω από την ίδια στέγη περισσότερα από δέκα χρόνια και απέκτησε δύο παιδιά.

Τον περασμένο χρόνο η πρώην σύζυγος του ηθοποιού στράφηκε πάλι εναντίον του, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Μόνο που αυτή τη φορά κατά την εκφώνηση της υπόθεσης από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείου της Αθήνας κατηγορούμενος και μηνύτρια δεν έδωσαν το «παρών». Η έδρα ανέβαλε τη δίκη, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, ενώ αποφάσισε την επιβολή προστίμου 150 ευρώ στη Δήμητρα Ακούρου για λιπομαρτυρία.

Θερμό επεισόδιο

Τον Μάρτιο του 2018 ο Σπύρος Μισθός κάθισε ξανά στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, έπειτα από μήνυση της πρώην συζύγου του Δήμητρας Ακούρου. Η υπόθεση αφορούσε ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ του πρώην ζευγαριού, λίγο μετά τη δικαστική δικαίωση του ηθοποιού αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Η Ακούρου ήταν σε κατάσταση μένους εναντίον μου, γιατί είχαν προκύψει δύο δικαστικές αποφάσεις τότε. Έχω πλέον τρεις δικαστικές αποφάσεις για την επιμέλεια των παιδιών. Τα παιδιά είναι 12 και 6 ετών σήμερα. Δεν την απείλησα, δεν την έβρισα. Είχα πάρει την επιμέλεια και μετακομίσαμε με τα παιδιά στην Πετρούπολη» είχε αναφέρει τότε στην απολογία του ο Σπύρος Μισθός.

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί η κατάσταση μεταξύ τους ήταν τεταμένη. «Είχε έρθει να πάρει τα παιδιά. Εγώ έμαθα ότι πήγε βόλτα τα παιδιά με τον… γκόμενο και παραφέρθηκα. Όμως, δεν τη χτύπησα ποτέ και δεν την απείλησα ποτέ. Ίσως να έβρισα εκείνη τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν απείλησα» είχε υποστηρίξει, τονίζοντας πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο μπροστά στα παιδιά τους. Ούτε εκείνη τη φορά είχε εμφανιστεί η Δήμητρα Ακούρου στο δικαστήριο, που απάλλαξε λόγω αμφιβολιών τον 60χρονο ηθοποιό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...