Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

«Τσόντα» στην ΕΡΤ 2 πρωινιάτικα!

Προφανώς και δεν θα πίστευαν στα μάτια τους όσοι τηλεθεατές έπεσαν το πρωινό της Δευτέρας πάνω σε ερωτικές σκηνές ελληνικού σίριαλ που προβάλλει η ΕΡΤ2.

Νοικοκυρές και μητέρες, μικρά παιδιά (πολλά σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα αυτές τις ημέρες είναι «ερειπωμένα» από μαθητές λόγω της γρίπης που θερίζει) αλλά και συνταξιούχοι έκπληκτοι παρακολούθησαν στις 11.30 (!) το πρωί τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η ζωή κι ο θάνατος του Καραβέλα», που παίζεται σε επανάληψη στο κρατικό κανάλι, να επιδίδονται γυμνοί σε παθιασμένο σεξ!

Κάποιοι στην ΕΡΤ2 αποφάσισαν να προσφέρουν «εκπαιδευτική τηλεόραση» χωρίς αντίτιμο για… πρωινό ή -αλλιώς- δωρεάν «μαθήματα σεξ» και μάλιστα με το καλημέρα σας, χωρίς ένδειξη περί ακαταλληλότητας! Το κρατικό κανάλι, που, σημειωτέον, χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό, δηλαδή το πληρώνουμε όλοι εμείς από την τσέπη μας, φροντίζει για την… ψυχαγωγία των τηλεθεατών του ανορθόδοξα, με λάθος και προκλητικό τρόπο.

1 8

Πρόκληση

Την ώρα που στην πρωινή ζώνη παίζουν από παιδικά προγράμματα, ενημερωτικές εκπομπές μέχρι στήλες μαγειρικής, ζωδίων και υπαρξιακών αναζητήσεων και σχέσεων (βλέπε «Διλήμματα» στην εκπομπή της Καινούργιου), η ΕΡΤ2 βάλθηκε να προκαλέσει τους τηλεθεατές με ακατάλληλες σκηνές! Και μπορεί το σίριαλ «Η ζωή κι ο θάνατος του Καραβέλα», που προβάλλει σε επανάληψη καθημερινά στις 11 το πρωί η ΕΡΤ2, να χαρακτηρίζεται ποιοτικό, όμως υπάρχουν σκηνές που μόνο κάποιος αδαής θα επέλεγε να «εισβάλουν» στη μικρή οθόνη τη συγκεκριμένη ώρα!

Ναι, κάποιοι μπορούν να θεωρούν αξιόλογη την κοινωνική σειρά (παραγωγής 1996), βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Καλαβρούζο στον ρόλο του Θωμά Καραβέλα και τη Φιλαρέτη Κομνηνού στον ρόλο της Μαρίας, όμως όσοι αποφάσισαν να προβληθεί θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί ως προς την ώρα μετάδοσης! Γιατί, όπως και να έχει, είναι προκλητικό ο τηλεθεατής στις 11 το πρωί να παρακολουθεί σκηνές όπως αυτή όπου ένα νεαρό ζευγάρι ηθοποιών επιδίδεται με πάθος σε ιεραποστολικό σεξ πάνω στα άχυρα.

Όσο για το σήμα καταλληλότητας που έχουν βάλει οι «φωστήρες» της ΕΡΤ στη σειρά, είναι άνω των… 8 ετών. Και αναρωτιόμαστε εύλογα: οι ιθύνοντες του καναλιού που θεωρείται και «πυλώνας της Δημοκρατίας» στη χώρα μας δεν γνώριζαν τις σκηνές που περιέχει η εν λόγω σειρά; Δεν τσέκαραν προτού προγραμματίσουν την επανάληψη της προβολής της; Έριξαν απλά μία… κασέτα να παίζει; Ή θεωρούν πως δύο άνθρωποι που συνουσιάζονται με πάθος σε βουκολικό περιβάλλον είναι κατάλληλο θέαμα για παιδιά άνω των 8 ετών; Ή μήπως πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο προάγει την αποκέντρωση και την αγάπη για τη φύση, περνώντας παράλληλα μηνύματα για να καταπολεμηθεί η υπογονιμότητα, που μαστίζει τη χώρα μας; Λίγη προσοχή, κύριοι της ΕΡΤ, δεν βλάπτει.

2 2

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...