Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Στους παράνομους εραστές και ερωμένες «σκοντάφτει» το ειδικό κέντρο της ΓΑΔΑ

Η ιχνηλάτηση των «ορφανών» κρουσμάτων του κορονοϊού από το ειδικό κέντρο της ΓΑΔΑ «σκοντάφτει» στις… εξωσυζυγικές σχέσεις που κρατούν κλειστά τα στόματα!

Παρά τους κινδύνους που επισύρει η σιωπή τους, κάποιοι που βρέθηκαν θετικοί στο φονικό ιό τηρούν μια αδιανόητη «ομερτά» και αρνούνται να αποκαλύψουν στους αστυνομικούς τα στοιχεία των παράνομων εραστών ή των ερωμένων τους, για να αποφύγουν το σκάνδαλο και να μην κλείσουν τα σπίτια τους!

Την ώρα που ο πλανήτης συγκλονίζεται από τη φονική πανδημία και η πλειονότητα των πολιτών δίνει μάχη για τον περιορισμό των κρουσμάτων τηρώντας τις οδηγίες των Αρχών και μένοντας σπίτι, οι ασυγκράτητοι εραστές εξελίσσονται σε τροχοπέδη της προσπάθειας για την ανίχνευση και των εντοπισμό των φορέων του ιού.

Όπως διαπίστωσαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν ριχτεί στον αγώνα κατά του κορονοϊού, ορισμένοι φορείς ή νοσούντες λένε ψέματα για τις επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα και αρνούνται να αποκαλύψουν όλα τα πρόσωπα με τα οποία έχουν έρθει σε επαφή!

Συγκεκριμένα, οι περίπου 100 αστυνομικοί που στελεχώνουν το ειδικό Κέντρο Ιχνηλάτησης της ΓΑΔΑ, υπό την εποπτεία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, έχουν ασχοληθεί ως τώρα με το «ξεψάχνισμα» 120 κρουσμάτων κορονοϊού.

Μέσα από τη διαρκή συνεργασία τους με υπευθύνους στον ΕΟΔΥ έρχονται σε επαφή με τους φορείς του ιού προκειμένου να χαρτογραφήσουν τον κύκλο συναντήσεων που είχαν τις τελευταίες ημέρες, ώστε να διαπιστωθεί πώς νόσησαν αλλά και σε ποιους μπορεί να μετέδωσαν τον ιό. Μόνο που, όπως διαπιστώνουν, δεν λένε όλοι την… αλήθεια!

Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί τούς διαβεβαιώνουν ότι θα υπάρχει πλήρης τήρηση του απορρήτου των στοιχείων τους και μάλιστα έχουν δώσει και σχετικό όρκο, κάποιοι δεν φαίνεται να πείθονται και αρνούνται πεισματικά να «προδώσουν» τους παράνομους εραστές τους ή ενδεχομένως άλλες ύποπτες επαφές τους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη δημόσια υγεία! Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε περιπτώσεις οι αστυνομικοί εισέπραξαν το «όχι» των φορέων του κορονοϊού να τους δώσουν στοιχεία για τα πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκαν.

Μάλιστα, για να οχυρωθούν έναντι των Αρχών, φέρεται ότι επικαλέστηκαν ότι τα στοιχεία που τους ζητούνται αφορούν προσωπικά δεδομένα!

Υπέκυψαν

Ωστόσο, η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η άρνηση να δώσουν στοιχεία δεν ήταν παρά η προσπάθεια να καλύψουν κάποιον παράνομο δεσμό τους!
Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις φορείς του ιού υπέκυψαν εν τέλει στις πιέσεις των αστυνομικών και παραδέχτηκαν πως διατηρούσαν εξωσυζυγικό δεσμό, με εραστές ή ερωμένες που τους μετέδωσαν την νόσο!

Μάλιστα, στη μία εξ αυτών η «πέτρα του σκανδάλου» ανήκε στους αρχικούς φορείς του ιού.
Όμως, κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ορισμένοι από τους φορείς που δίνουν ασαφείς απαντήσεις ή πέφτουν σε αντιφάσεις ενδέχεται να εμπλέκονται και σε εγκληματικές δραστηριότητες και προσπαθούν να αποφύγουν να «δώσουν» τους συνεργούς τους!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...