Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Ελάτε γρήγορα γιατί πνιγόμαστε»

❱❱ Ολονύκτιες έρευνες στον Γεροπόταμο της Κρήτης για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων που το αμάξι τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Πυρετώδεις ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες στον ποταμό Γεροπόταμο της Κρήτης για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνοουμένων, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η αγωνία έφτασε χθες το απόγευμα στο κατακόρυφο, όταν βρέθηκε τμήμα αυτοκινήτου (η θήκη με τον γρύλο και τα υπόλοιπα εργαλεία) από κατοίκους στην παραλία του Κόκκινου Πύργου και τελικά αποδείχθηκε ότι ανήκει στο αυτοκίνητο που αγνοείται και στο οποίο επέβαιναν μια 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η μητέρα και η μικρότερη αδελφή της γυναίκας.

Εως αργά χθες το βράδυ και παρά την κινητοποίηση και τις έρευνες, δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη. Σε δηλώσεις του ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης σημείωνε ότι «όλη τη νύχτα οι έρευνες δεν θα κοπάσουν. Στο σημείο θα παραμείνουν 40 άνδρες και τα μηχανήματα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα υπάρξει ενίσχυση, τόσο σε ό,τι αφορά την έρευνα στις όχθες του ποταμού όσο και από αέρος». Στην επιχείρηση συμμετείχαν χθες η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, η Αστυνομία και το Λιμενικό, συνέδραμαν Εθελοντές Σαμαρείτες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας πτήσεις πάνω από το σημείο έκανε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά έως χθες το βράδυ, στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 29χρονος σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακάκης, η 58χρονη μητέρα της 30χρονης Μαρία Χατζηπάνου και η 21χρονη αδελφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη.

Μάλιστα, επέστρεφαν στις Αρχάνες από γαμήλιο γλέντι στην Πόμπια. To ζευγάρι έχει και ένα μωρό μόλις ενός έτους, το οποίο έμεινε το βράδυ του Σαββάτου με τη μητέρα του 29χρονου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα αγνοούμενα άτομα δεν γνώριζαν την περιοχή του Ηρακλείου, αφού είχαν μεταβεί εκεί από τον Αγιο Νικόλαο.

Εχασαν τον δρόμο

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, κατά την επιστροφή τους έχασαν τον δρόμο και βρέθηκαν στο ύψος «Τρία Αστέρια», όπου παρασύρθηκαν από το ρέμα. Στο σημείο των ερευνών βρισκόταν χθες ο Μανώλης Γιαννακάκης, πατέρας του 29χρονου από τον Αγιο Νικόλαο, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ακόμα ελπίζουμε…»

f2 9

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται ότι έγιναν δυο τρεις κλήσεις από τους επιβαίνοντες στο όχημα προς τις Αρχές -Αστυνομία και Πυροσβεστική- τα ξημερώματα της Κυριακής. «Παρακαλώ, βοηθήστε μας, μας παρέσυρε το ρέμα… Ελάτε, γιατί πνιγόμαστε» ήταν τα τελευταία λόγια της 30χρονης προς το κέντρο της Αμεσης Δράσης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...