Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σοκ στην Καβάλα! 49χρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα τον φίλο του

Για μια παρατήρηση αφαίρεσε τη ζωή του 59χρονου ιδιοκτήτη καντίνας στην Καβάλα ο δολοφόνος του, ο οποίος μάλιστα ήταν πελάτης και… στενός του φίλος!

Από την πρώτη στιγμή η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας είχε στραφεί στη σωστή κατεύθυνση.

Ο άνδρας, που συνελήφθη χθες και ομολόγησε αμέσως τη δολοφονία, είναι ένας 49χρονος από την Καβάλα, που πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο το θύμα. Όπως προέκυψε, ο δράστης σταμάτησε στην καντίνα έχοντας επιστρέψει από κυνήγι και, αφού κατανάλωσε άφθονο αλκοόλ, λογομάχησε με τον 59χρονο ιδιοκτήτη επειδή του ζήτησε να μην κάνει φασαρία και ενοχλεί τους υπόλοιπους πελάτες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων θαμώνων της καντίνας, ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε πιει αρκετά, φώναζε, χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι και είχε λογομαχίες με τους πελάτες. Ωστόσο, μετά την παρατήρηση που του έκανε ο ιδιοκτήτης, φάνηκε να ηρεμεί και τελικά αποχώρησε. Όμως, όταν βεβαιώθηκε ότι όλοι οι πελάτες είχαν φύγει, επέστρεψε κρατώντας την καραμπίνα του, την οποία έστρεψε προς το θύμα και πυροβόλησε δύο φορές. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, ο θάνατος επήλθε ακαριαία και το θύμα έφερε ένα αμυντικό τραύμα από τα σκάγια στον αγκώνα και ένα διαμπερές με πύλη εισόδου στην κοιλιακή χώρα και έξοδο στην ωμοπλάτη.

Screenshot 2 11 copy
Η καντίνα

Σε λίμνη αίματος

Η σύζυγος του θύματος, που ανησύχησε γιατί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι τους, πήγε στην καντίνα το βράδυ της Κυριακής και βρήκε τον άτυχο 59χρονο πεσμένο μπρούμυτα στα σκαλιά στην είσοδο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας ερεύνησαν τον κύκλο των θαμώνων, δύο από τους οποίους αποκάλυψαν τον καβγά του καντινιέρη με τον δράστη.

Όπως είπε μετά τη σύλληψή του στους αστυνομικούς, ένιωσε προσβεβλημένος και έτσι έβαψε τα χέρια του με αίμα. Δικαιολογήθηκε ωστόσο λέγοντας ότι είχε πιει πολύ και δεν είχε πλήρη διαύγεια όταν άρπαξε το όπλο του και με δυο πυροβολισμούς σκότωσε τον 59χρονο. Το τραγικότερο είναι, όπως αναφέρει το ENA Channel, ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ένας ήσυχος μεροκαματιάρης, που είχε χάσει πριν από σύντομο χρονικό διάστημα τον γαμπρό και τον γιο του σε τροχαίο!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...