Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μετανάστης πήγε να σφάξει αστυνομικό στην Κομοτηνή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του μετανάστη ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά με πριονωτό μαχαίρι έναν 25χρονο αστυνομικό της Ασφάλειας Κομοτηνής, όταν τον σταμάτησε για έλεγχο.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό ηλικίας περίπου 20 με 25 ετών, τη φωτογραφία του οποίου αποκαλύπτει η «Espresso» καθώς το θύμα τον αναγνώρισε από το βίντεο κάμερας καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Ο αστυνομικός επέστρεφε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής μαζί με έναν συνάδελφό του από μεταγωγή κρατουμένου στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και εντόπισαν τον μετανάστη να κινείται πεζός στην Εγνατία Οδό, στην περιοχή του Ιάσμου.

Όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο, έσπρωξε τον νεαρό αστυνομικό και τράπηκε σε φυγή. Στην καταδίωξη που ακολούθησε ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, αλλά ο αλλοδαπός τον χτύπησε με ένα πριονωτό επαγγελματικό μαχαίρι καταφέροντάς του δύο τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ένα στον αριστερό ώμο και δύο στην παλάμη!

f1 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗ 2

Στο νοσοκομείο

Συνάδελφοί του μετέφεραν τον 25χρονο αιμόφυρτο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης αναζητείται. Με αφορμή τον τραυματισμό, η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης επιρρίπτει ευθύνες στη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού και καταγγέλλει το περιστατικό «ως μη τυχαίο αλλά αναμενόμενο να συμβεί συνεπεία της ελλείψεως οργάνωσης στην αντιμετώπιση της ασυγκράτητης μεταναστευτικής ροής και της ανάδειξης της περιοχής της Ροδόπης και της ευρύτερης περιοχής ως μοναδικού οδικού περάσματος προς την ενδοχώρα». Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να προασπίσει τα δικαιώματα των μελών της.

«Με τις ολιγάριθμες ομάδες λαθρομετανάστευσης να επιχειρούν νύχτα και μέρα σε όλη την περιφέρεια αρμοδιότητάς μας και τα περιορισμένα σε αριθμό οχήματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό που κάθε υπηρεσία διαθέτει για να υπηρετεί τους πολίτες, αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν επαρκούμε, παρά την καλή θέληση και υπομονή των συναδέλφων μας. Τα τελευταία χρόνια συγκροτούνται Μονάδες Ελέγχου (μπλόκα) χωρίς όμως να επανδρώνονται πάντα με πέντε αστυνομικούς και δύο περιπολικά οχήματα, όπως είναι ο ελάχιστος αριθμός που προβλέπεται, αλλά μόνο με δύο αστυνομικούς κι ένα περιπολικό, με ό,τι συνέπεια μπορεί αυτό να έχει για την ασφάλεια» καταλήγει.

ESR 1911 009 CMYK

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...