Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Ηλικιωμένος πρώην ψάλτης στην Πάτρα εκτέλεσε φιλοξενούμενό του και στη συνέχεια «τον διάβασε»

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε ένας 82χρονος πρώην ψάλτης, ο οποίος πυροβόλησε εξ επαφής τον 45χρονο Βούλγαρο φιλοξενούμενό του στην Πάτρα και στη συνέχεια, όσο ο άτυχος άνδρας ψυχορραγούσε, βάλθηκε να τον… διαβάσει!

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 15 ετών και εξέτιε την ποινή του στο αναρρωτήριο των φυλακών, κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών κατηγορούμενος και αυτή τη φορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, όλα ξεκίνησαν μια μέρα του Νοεμβρίου του 2016 όταν το θύμα, το οποίο φιλοξενούνταν μαζί με τη σύζυγό του στο κτήμα του 82χρονου στην περιοχή Καμίνια, αποφάσισε να καλέσει τον ηλικιωμένο στο τραπέζι που είχε οργανώσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά, καθώς οι καλεσμένοι έτρωγαν και έπιναν από τις 2 το μεσημέρι ως τις 5.30 το απόγευμα, όταν ξαφνικά ο 45χρονος παρατήρησε πως είχαν εξαφανιστεί από την αποθήκη κάποια εργαλεία που του ανήκαν. Τότε άρχισε να διαπληκτίζεται με τον 82χρονο πρώην ψάλτη και κάποια στιγμή τον έβρισε, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να τρέξει στην αποθήκη του και να πάρει από μέσα μια κοντόκαννη καραμπίνα.

Αμέσως, έστρεψε την κάννη προς το μέρος του 45χρονου, ζητώντας του επιτακτικά να πάρει πίσω όλες τις προσβολές. Όμως, αντί να υπακούσει, το θύμα άρπαξε μια σιδερόβεργα και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ηλικιωμένου, ο οποίος τον πυροβόλησε εξ επαφής στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα!

Όσα κωμικοτραγικά ακολούθησαν δεν τα χωρά ανθρώπινος νους, καθώς ο ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν ψάλτης και επίτροπος στην ενορία της περιοχής του, στάθηκε πάνω από το σώμα του Βούλγαρου που ξεψυχούσε και άρχισε να… ψάλλει και να διαβάζει ευχές!

Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο… θεοσεβούμενος 82χρονος πέταξε την καραμπίνα και επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στο σπίτι του στην Πάτρα, όμως οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το λεωφορείο στην Ακτή Δυμαίων και τον συνέλαβαν. Ο συνήγορος του 82χρονου υποστήριξε πως ο εντολέας του είχε μειωμένο καταλογισμό, καθώς τη μέρα του φονικού είχε κάνει χρήση φαρμάκων σε συνδυασμό με αλκοόλ. Λόγω της κατάστασης της υγείας του ηλικιωμένου, το Εφετείο τού έδωσε το δικαίωμα να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στο σπίτι του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...