Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σαφάρι για τη γιάφκα-οπλοστάσιο του «τοξοβόλου»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για να εντοπιστεί η «γιάφκα» με όπλα, την οποία θεωρείται σίγουρο ότι διατηρούσαν ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» και οι δυο γυναίκες συνεργοί του, μετά τη σύλληψή τους στην Αγία Παρασκευή.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Ήδη οι πληροφορίες για την παρουσία του Γιάννη Μιχαηλίδη σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Οιδίποδος 35 στα Σεπόλια οδήγησαν την Κυριακή το αντιτρομοκρατικό επιτελείο σε αυτό. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των τριών συλληφθέντων, πολίτες έδωσαν πληροφορίες στην Αντιτρομοκρατική, καθώς αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες του «τοξοβόλου» τον νεαρό ενοικιαστή του διαμερίσματος, το οποίο επισκεπτόταν συχνά.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε ενοικιάσει από τον περασμένο Οκτώβριο η «νταντά» του γιου του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα και, κατά δήλωσή της, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Μάλιστα, είχε χρησιμοποιήσει πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία «Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου».

Δύο κινητά

Το διαμέρισμα ήταν ακόμη ένα κρησφύγετο της τρομοκρατικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε εν τη γενέσει της, το δεύτερο που εντοπίζει το αντιτρομοκρατικό επιτελείο. Όμως στον χώρο δεν βρέθηκαν εκρηκτικά ή οπλισμός, ούτε και χρήματα ή άλλα αξιοποιήσιμα στοιχεία. Ωστόσο, έχουν κατασχεθεί δύο κινητά τηλέφωνα, το ένα εκ των οποίων σε λειτουργία, και ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ένας φορητός υπολογιστής, ένας φορητός ασύρματος και μια αρμαθιά κλειδιά, που εξετάζεται ποιες πόρτες άνοιγαν.

Την περασμένη Παρασκευή είχε εντοπιστεί άλλο ένα διαμέρισμα στην οδό Ναυάρχου Βότση 3 στα Σεπόλια, μόλις 3 χιλιόμετρα από αυτό της οδού Οιδίποδος. Το είχε ενοικιάσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο με τα στοιχεία της η 26χρονη φίλη του «τοξοβόλου» Ευδοξία – Δήμητρα Βαλαβάνη. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν είχε δηλώσει την ενοικίασή του, καθώς του είχε προκαταβάλει τα ενοίκια διμήνου και τον πλήρωνε προκαταβολικά. Το διαμέρισμα θεωρείται από τις Αρχές ότι ήταν κρησφύγετο για τους συλληφθέντες και τους συνεργούς τους, ενώ όλα τα ευρήματα έχουν αποσταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...