Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Οι γονείς του killer τροχονόμου και της πρώην συζύγου του, διεκδικούν την επιμέλεια των παιδιών τους

Την επιμέλεια των δύο παιδιών του 35χρονου αστυνομικού της Τροχαίας ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ με 26 σφαίρες την εν διαστάσει σύζυγό του και μια φίλη της, έξω από σούπερ μάρκετ στη διασταύρωση Αχαρνών και 1ης Μαΐου στην Κάτω Κηφισιά τον περασμένο Μάρτιο, διεκδικούν οι παππούδες και από τις δύο πλευρές!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 35χρονου Απόστολο Λύτρα, οι γονείς τού καθ’ ομολογίαν δράστη της διπλής δολοφονίας προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη ζητώντας να τους ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών, τα οποία αυτήν την περίοδο μεγαλώνουν με τους γονείς του θύματος.

Μάλιστα, δικαιολόγησε την απόφασή τους εξηγώντας ότι, έως και την ημέρα κατά την οποία συνέβη το άγριο φονικό, τα παιδιά ζούσαν με τους γονείς του δράστη, οι οποίοι τα υπεραγαπούν. Να σημειωθεί ότι και η φίλη τής εν διαστάσει συζύγου του κατηγορούμενου αστυνομικού, η οποία επίσης έπεσε νεκρή από τα πυρά του, είχε ένα παιδί, το οποίο είναι αναγκασμένο πλέον να μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ακόμη ότι παρήγγειλε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον εντολέα του, η οποία έδειξε ότι ο δράστης έπασχε από κατάθλιψη εξαιτίας του αποχωρισμού από τα παιδιά του. Παρ’ όλα αυτά, όμως, κατανοούσε την αποτρόπαια πράξη που έκανε.

«Η κίνησή του να πάει να βρει τη γυναίκα του σε εξωτερικό χώρο, όπου υπήρχε κόσμος και μάρτυρες, δείχνει ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο. Ωστόσο, οι 26 σφαίρες, οι 26 πυροβολισμοί δείχνουν μένος» δήλωσε ο δικηγόρος του 35χρονου τροχονόμου, προσθέτοντας ότι το δικαστήριο θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής ή όχι.

f4

«Μαύρισαν όλα»

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο κ. Λύτρας ανέφερε, μάλιστα, ότι ο εντολέας του τού είπε χαρακτηριστικά για τη στιγμή της δολοφονίας: «Μαύρισαν όλα, δεν θυμάμαι τίποτα»!

Ο δράστης του διπλού φονικού περίμενε την εν διαστάσει σύζυγό του στον χώρο στάθμευσης στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν στην Κάτω Κηφισιά και, όταν την είδε να βγαίνει μαζί με τη φίλη της, πυροβόλησε επανειλημμένα εναντίον τους με το υπηρεσιακό όπλο του, το οποίο είχε μαζί του, παρόλο που ήταν εκτός υπηρεσίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...