Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Αντεπίθεση» από τον πρώην σύζυγο της κοκκινομάλλας

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην σύζυγος της φερόμενης ως απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας καταθέτοντας μήνυση σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς η 33χρονη κοκκινομάλλα έχει υποστηρίξει ότι εκείνος την εξωθούσε στην πορνεία από την οποία δικαιολογούνται οι αγορές πανάκριβων ρούχων και εσωρούχων που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί.

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης Ειρήνης Μούρθου υπέβαλε χθες διά του δικηγόρου του μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας να κινηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, αλλά και για να προστατευτεί η κορούλα τους, της οποίας έχει την επιμέλεια, όταν κάποια στιγμή θα μάθει τι συνέβη.
Στη μήνυση που κατέθεσε ο δικηγόρος Χαράλαμπος Αποστολίδης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, για την 33χρονη: «Οργή και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν διά του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα, οι οποίοι έκαναν τον γύρο όλων των ΜΜΕ, ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε διά της απολογίας της, αλλά και διά του πληρεξουσίου δικηγόρου, είναι ψευδείς, ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς».

Στόχος του πρώην συζύγου είναι να μη θεωρήσει η κόρη του -της οποίας έχει την επιμέλεια με τη συναίνεση της 33χρονης- ότι ο πατέρας της ήταν η αιτία που η μητέρα της εκδιδόταν.

«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα, τον πατέρα της, διότι δεν δίστασαν η εγκαλούμενη και ο συνήγορός της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο, το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο» αναφέρεται στην έγκληση, σύμφωνα με το GRTimes.

«Αθλιότητα»

Ο κ. Αποστολίδης χαρακτήρισε σε δηλώσεις του «αθλιότητα» ότι δημοσιεύθηκε το όνομα του παιδιού του πρώην ζευγαριού, επισημαίνοντας ότι θα «σοκαριστεί όταν θα μάθει όσα έγιναν». Υπενθυμίζεται ότι, μετά την έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης, διαπιστώθηκε ότι ενώ βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση έως και τον περασμένο Μάρτιο, ξαφνικά εξόφλησε λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ και έκανε ακριβές αγορές ρούχων και ηλεκτρονικών συσκευών. Ενδεικτικά, είχε δαπανήσει 1.800 ευρώ μόνο για εσώρουχα!

Στην απολογία της υποστήριξε ότι τα χρήματα προήλθαν από ροζ ραντεβού τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, έκλεινε ο πρώην σύζυγός της και τα οποία χρέωνε 150 ευρώ την ώρα. Την ώρα που η κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί, η κατηγορουμένη παραμένει «χαλαρή» στις φυλακές και μάλιστα ζήτησε να της φέρουν ραδιόφωνο για να ακούει μουσική, βιβλία και περιοδικά… μόδας!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...