Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16-17 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η ενεργητικότητα και η δυναμικότητά σας θα εκπλήξουν και εσάς τους ίδιους, αφού δεν περιμένατε να έχετε τόσο μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο διάστημα. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σας θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ: Υλοποιήστε τους στόχους σας με αξιοπρέπεια, κρατώντας πάντα τις αποστάσεις που πρέπει, γιατί έχετε τη δυνατότητα να βάλετε νέες βάσεις, αρκεί να τις προγραμματίσετε. Οργανωθείτε και συντονιστείτε, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για τις ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πιο δημιουργικά. Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική σας απόδοση θα φτάσει στο μάξιμουμ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισορροπήστε και προχωρήστε δημιουργικά, βάζοντας πρώτα μικρούς στόχους, ώστε να βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματά τους και να παίρνετε θάρρος για μεγαλύτερους. Η διάθεση και η ετοιμότητά σας θα αποτρέψει οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει.

ΛΕΩΝ: Για να αποφύγετε και το παραμικρό λάθος, σκεφτείτε με ποιους ανθρώπους έχετε ανάγκη να συζητάτε και με ποιους πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Ανανεώστε καθετί που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας, καθώς θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και μεγαλώστε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομονώσετε τις παρέες σας. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι μέρα δράσης και έχει μεγάλη σημασία να αφήσετε καλές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας μόνο τον καλό σας χαρακτήρα. Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές στρατηγικές μπορεί να βοηθήσουν την επαγγελματική σας ανάπτυξη, αλλά και να κατακτήσετε ένα νέο πρόσωπο ή να βελτιώσετε μια παλιά σχέση. Αναδείξτε τα πραγματικά ταλέντα σας και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ανακαλύψετε παρακαμπτήριες οδούς για την επιτυχία, αποφύγετε κάθε είδους φανατισμό και αρχίστε να μαθαίνετε από τα εμπόδια που συναντάτε. Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε πνευματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή στα δικαιώματα που δίνετε και παίρνετε, καθώς τα κίνητρα των πράξεών σας θα καλλιεργήσουν το έδαφος για πολύπλοκες καταστάσεις. Ανακαλύψτε τι σας δημιουργεί αναστολές και θα βάλετε σε τάξη ό,τι σας ταλαιπωρεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι επιθυμίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και μόλις ικανοποιείτε ένα αίτημά σας, ξαφνικά γεννιέται ένα άλλο, προσέξτε μη γίνετε στο τέλος άπληστοι. Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον πλέον ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά, τα οποία θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...