Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 24 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε είδους επιβεβαίωση των άλλων μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι. Εργαστείτε με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί όταν δεν σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως έχετε πολλά περιθώρια να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο σας. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια κάποιων φίλων σας που ενδιαφέρονται για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παρακάμψεις που κάνετε, όταν πρέπει να είστε ευθείς, σας αφήνουν ουσιαστικά ακάλυπτους στα μάτια των άλλων. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Πρέπει να είστε ξεκάθαροι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσγειωθείτε όσον αφορά μια προσωπική σχέση σας και μη βασίζεστε στα αισθήματα του άλλου. Εντοπίστε τα αρνητικά στοιχεία σας και προσπαθήστε να τα αποβάλετε. Εάν δεν αντέχετε τη δουλειά, αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, επιλέξτε να ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ: Η ζωή απαιτεί πρακτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό μην αφήνεστε στη συγκίνηση της στιγμής και ξεχνάτε ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να πάρετε σκληρές αποφάσεις. Περιορίστε όσο μπορείτε τις απότομες αλλαγές των συναισθημάτων σας, που συχνά φτάνουν στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μη μπορείτε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Για τους περισσότερους οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι θετικές.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις, ακόμα κι αν η κάθε μορφή εξουσίας σάς πνίγει, επειδή δεν μπορείτε να προβάλετε το δίκιο σας. Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να γοητεύετε με την παρουσία σας και την άμεμπτη συμπεριφορά σας, αλλά επειδή κάπου μπορείτε να κάνετε λάθος, προσέξτε μη σας παγιδεύσουν κακοπροαίρετα άτομα. Θα περιορίσετε την κτητική σας διάθεση με την καταλυτική παρουσία ενός φίλου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η ψυχική σας κούραση, λόγω της υπερδραστηριότητάς σας, βρίσκεται σε όρια επιφυλακής, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εκτονωθείτε και σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο να ηρεμήσετε. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις θα είναι πολλές, όπως και οι διεκδικήσεις σας, όμως εσείς είστε πλέον προετοιμασμένοι και θα μπορέσετε να δώσετε τόπο στην οργή, όταν κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε σημαντική στήριξη από το περιβάλλον σας, που σας ανοίγει δρόμους για την εξέλιξή σας. Έτσι αρχίζετε να εργάζεστε περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν σας. Μην αφήνετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε ακραίες αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ: Η απογοήτευσή σας και η αγανάκτησή σας για κάποια άτομα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σας θα σας κάνουν πιο επιφυλακτικούς απέναντί τους. Να θυμάστε, όμως, ότι αυτό το έχετε ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...