Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρότι δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, θα έχετε καλύτερη ψυχική κατάσταση που θα σας βοηθήσει στη συνέχεια. Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τα νάζια και αποφύγετε τις άστοχες κινήσεις και τις κακές σκέψεις. Είναι κρίμα να χαλάσετε το ευνοϊκό κλίμα που υπάρχει, τώρα που βρίσκεστε τόσο κοντά στους στόχους σας. Ασχοληθείτε ώστε να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμη και αν προβληματιστείτε από τα λεγόμενα άλλων, μη γίνετε αντιδραστικοί ή απόλυτοι, επειδή δεν θέλετε να υιοθετήσετε την άποψή τους, αφού έτσι κι αλλιώς η απροθυμία σας θα είναι εμφανής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απομακρυνθείτε από ό,τι σας δημιουργεί άγχος και αποδυναμώνει την αισιοδοξία σας. Εξάλλου, μόνο εσείς μπορείτε να βάλετε καινούργια δεδομένα στη ζωή σας. Μην είστε καταπιεστικοί και παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ολοκληρώσετε μια σειρά από προσπάθειες που έχετε αρχίσει εδώ και καιρό, εάν θέλετε πραγματικά να έχετε τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε τη μάχη σας, γιατί όσο παραμελείτε αυτά για τα οποία θέλετε να αγωνιστείτε τόσο θα νιώθετε ότι έχετε ματαιώσει σημαντικά πράγματα για τον εαυτό σας για ακόμα μια φορά. Ενα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο τρυφεροί και συμπονετικοί με τους άλλους. Η επιθετικότητα στον υπερθετικό βαθμό είναι ένας τρόπος που δείχνει ανασφάλεια. Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δεν σας αφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευαισθησίες που θα βγουν αυτό το διάστημα στην επιφάνεια είναι για να σας υπενθυμίσουν ότι δεν είστε φτιαγμένοι από σίδερο. Απαλλαγείτε τάχιστα από φορτία που δεν σας αναλογούν. Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλέξτε κάτι περισσότερο από αυτό που θεωρείτε ότι είναι απλά καλό για εσάς. Μην έχετε τη λανθασμένη εντύπωση ότι δεν αξίζετε κάτι καλύτερο, γιατί ασυνείδητα προκαλείτε την ατυχία σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο λόγω της κατάστασης θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε οτιδήποτε σας φαίνεται αντίθετο προς τις πεποιθήσεις σας, πράξτε κατά συνείδηση. Το έδαφος για να βάλετε τους όρους σας και οι άλλοι να τους αποδεχθούν είναι γόνιμο. Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες κινήσεις που θεωρείτε ότι μέσα από αυτές είστε περισσότερο ο εαυτός σας, δεν χρειάζεται να διατηρείτε απολογητική συμπεριφορά. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά, αν χρειαστείτε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί φαινομενικά να σας φαίνεται πιο εύκολος και πιο λογικός ο λανθασμένος τρόπος να λύσετε τα προβλήματά σας, αλλά, όπως και να έχει, πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ανθρώπων που σας πλήγωσαν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...