Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, αλλά ενδέχεται κάποιες φορές να παρεκτραπείτε, εφόσον νιώσετε ότι απειλούνται επικίνδυνα κάποια από τα συμφέροντά σας. Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομυθοποιήστε άτομα κύρους που ήταν η αιτία που βρισκόσασταν στα μετόπισθεν. Αξιοποιήστε σωστά κάθε απόφασή σας, ορθώστε το ανάστημά σας και μην κάνετε πίσω. Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οριοθέτηση των αναγκών σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας τροφοδοτήσει με ψυχική ενέργεια. Ξεπεράστε πιθανές συγκρούσεις και διενέξεις με τους γύρω σας. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες, προκειμένου να αναθεωρήσετε τη στάση σας και να ακολουθήσετε πιο ήπιες τακτικές στις συνδιαλλαγές σας. Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να μην είναι στις συνειδητές προθέσεις σας, όμως επιβάλλεται να την ενεργοποιήσετε για να αποσπάσετε θετικές κριτικές από τους γύρω σας και να κλέψετε την παράσταση. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δεν σας ταιριάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δείτε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά και λιγότερα εγωιστικά, οι απαντήσεις που θα σας δώσουν θα είναι ικανοποιητικές, γι’ αυτό μην περιστρέφεστε γύρω από τον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι πειρασμοί γύρω σας μπορεί να είναι δελεαστικοί, αλλά ταυτόχρονα είναι και επικίνδυνοι. Αποφύγετε να ενδώσετε σε οποιουδήποτε είδους παρανομίες, όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε. Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως το μέλλον να είναι αβέβαιο, αλλά εσείς το κάνετε ακόμα περισσότερο με το να κόβετε τις γέφυρες γύρω σας και ξεχνώντας όσους σας στήριξαν. Κάντε ελιγμούς εκεί που χρειάζονται. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού χώρου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάλετε στο περιθώριο καταστάσεις που θα τις ξαναβρείτε μπροστά σας. Αναβάλλοντας να δώσετε λύσεις, θα κωλυσιεργείτε και θα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αποτέλεσμα στο στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας να καταφέρετε κάποιες συμφωνίες με τους δικούς σας όρους θα είναι το επιθυμητό, γι’ αυτό μη φανείτε τόσο αδιάλλακτοι. Φροντίστε οι οικονομικές διαπραγματεύσεις σας να γίνονται από πλήρη μυστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε πολλά να θέσετε υπό τον έλεγχό σας αυτό το διάστημα. Μην μπλοκάρετε όταν πρέπει να δράσετε αμέσως. Ενεργοποιηθείτε και μη βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας. Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι, θα δείτε τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους. Οι αντιστάσεις στις εύκολες λύσεις θα σας ανταμείψουν με καλύτερες επιλογές. Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...