Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα γραμμή παραγωγής και νέα προϊόντα από Μινέρβα

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η νέα επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ που αναφέρεται στη μεταφορά και εκσυγχρονισμό της γραμμής παραγωγής ΤΟΠ από τον Πειραιά στο Σχηματάρι.

Νέα γραμμή παραγωγής και νέα προϊόντα από Μινέρβα

Σε νέες παραγωγικές επενδύσεις προχωρά η Μινέρβα ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ, συνεχίζοντας τη στρατηγική της για μετασχηματισμό σε μια σύγχρονη βιομηχανία με ευρείες δραστηριότητες στον κλάδο των τροφίμων.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η νέα επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ που αναφέρεται στη μεταφορά και εκσυγχρονισμό της γραμμής παραγωγής ΤΟΠ από τον Πειραιά στο Σχηματάρι. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας νέας, σύγχρονης γραμμής παραγωγής που αφ’ ενός επεκτείνει την παραγωγική δυναμικότητα των προϊόντων ξιδιού και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για ανάπτυξη και δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων.

Το εργοστάσιο στο Σχηματάρι αναδεικνύεται σε αιχμή του δόρατος για τις πολυσχιδείς δραστηριότητες της Μινέρβα, καθώς συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των παραγόμενων προϊόντων (ελαιόλαδο, βούτυρο, μαργαρίνη, έλαια, ξίδι). Πρόκειται για μια μονάδα με τεχνολογία αιχμής, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, όπου οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές μέθοδοι παραγωγής και τυποποίησης συνυπάρχουν με τον σεβασμό στην ελληνική φύση.

Η νέα γραμμή παραγωγής του ΤΟΠ αποδίδει ήδη στη δημιουργία και λανσάρισμα δύο νέων προϊόντων ξιδιού. Το ξίδι με φράουλα και το ξίδι με πορτοκάλι εμπλουτίζουν τη γκάμα ΤΟΠ με νέα καινοτόμα προϊόντα που ξεχωρίζουν για τον φρουτένιο χαρακτήρα, το άρωμα και την ασύγκριτη ποιότητά τους.
Παράλληλα, με το νέο λανσάρισμα ξεκινά και η νέα συνεργασία της Μινέρβα με τη γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που υποστηρίζεται από διαφημιστική καμπάνια.

Η δυναμική προώθηση των προϊόντων ξιδιού και η συνεχής διεύρυνση της γκάμας με νέα καινοτόμα προϊόντα τα τελευταία χρόνια από τη Μινέρβα, έχει οδηγήσει σε ηγετικά μερίδια στην κατηγορία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v