ΑΕΚ: Φίλοι της Ένωσης δωρίζουν τα εισιτήρια διαρκείας τους σε ΑΜΕΑ

2019-10-08T18:58:00+00:00 2019-10-08T18:58:00+00:00.

admin69

08/Oct/19 18:58

Eurohoops.net

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν δύο φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι προτίθενται να παραχωρήσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους σε δύο ΑΜΕΑ φιλάθλους της Ένωσης.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Πρόκειται για έναν φίλο της ΑΕΚ από την Ρόδο και έναν από το Σίδνεϊ, οι οποίοι, όπως ενημερώνει η ΚΑΕ, αποφάσισαν να δωρίσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους σε ΑΜΕΑ φιλάθλους της Ένωσης, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Την ερχόμενη Δευτέρα (14/10) εκπνέει και η παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Η «κιτρινόμαυρη» καρδιά, ωστόσο, χτυπά παντού. Σε όλη την επικράτεια. Και σε όλη την υφήλιο. Με το «κιτρινόμαυρο» DNA να επιβεβαιώνει γιατί… «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», που συνιστά διαχρονικό μότο και σύνθημα στα χείλη των οπαδών της.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, λοιπόν, ότι δύο «Ενωσίτες», που επιθυμούν να διατηρήσουν την «ανωνυμία» τους, ένας από τη Ρόδο και ένας από τη μακρινή Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Σίδνεϊ, αποφάσισαν να δωρίσουν τα εισιτήρια Διαρκείας, που αγόρασαν σε συνενωσίτες – ΑμεΑ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ.

Όσοι φίλοι ΑμεΑ επιθυμείτε να ανταποκριθείτε στην προσφορά των δύο «Ενωσιτών», ας αποστείλλετε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 14:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, αριθμός μητρώου ΚΕΠΑ) στη διεύθυνση tickets@aekbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για τα δύο (2) Διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα

×