Eurohoops Academy

Προσωπικές ιστορίες για τη φιλία, την αυταπάρνηση και την αγάπη για μπάσκετ! (videos)

Δείτε τα βίντεο με τις ξεχωριστές ιστορίες των αθλητών της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” που προπονούνται στο Eurohoops Dome

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Η αγωνιστική χρονιά στο Eurohoops Dome πλησιάζει στο τέλος της και οι αθλητές της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” έχουν κερδίσει σημαντικές μπασκετικές,  και όχι μόνο, εμπειρίες.

Εκτός από τις όμορφες αναμνήσεις, οι νεαροί αθλητές έχουν να αφηγηθούν τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες που αφορούν τη σχέση τους με το μπάσκετ, την επιμονή και την αυταπάρνηση που καλούνται να επιδείξουν, αλλά και την ιδιαίτερη φιλία που χτίζεται εντός και εκτός παρκέ.

Ο Γιώργος κάθε Παρασκευή έρχεται από το μακρινό Αλιβέρι με σκοπό να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο – να παίξει μπάσκετ. Οι ώρες αναμονής πολλές, η απόσταση μεγάλη και η ημέρα ατελείωτη. Όμως όπως λέει ο ίδιος «αξίζει και με το παραπάνω». Το πρόγραμμα “LG Αθλητές του Αύριο” και το υψηλό επίπεδο προπόνησης στο Eurohoops Dome τον βοηθούν να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να κάνει αυτό που αγαπά.

«Η εμπειρία είναι καταπληκτική. Κάθε Παρασκευή περνάμε πολύ ωραία και δε θα ήθελα να σταματήσει αυτό το πρόγραμμα», τονίζει ο ίδιος στην κάμερα του Eurohoops. Ο Γιώργος μάλιστα, αφού αφήσει το Eurohoops Dome κάθε Παρασκευή, επιστρέφει για ακόμα ένα δίωρο προπόνησης στο Αλιβέρι, από τις 10 έως τις 12 το βράδυ, δείγμα της αυταπάρνησής του και της αγάπης του για το μπάσκετ!

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση αθλητή που κάνει θυσίες για να συμμετέχει στο πρόγραμμα “LG Αθλητές του Αύριο”. Ο Αντώνης, έρχεται κάθε Παρασκευή από το νησί της Άνδρου για να παίξει μπάσκετ στο Eurohoops Dome! Αυτές οι προσωπικές ιστορίες αποδεικνύουν πως η θέληση και η αγάπη για τον αθλητισμό μπορούν να υπερβούν όλα τα εμπόδια!

Οι ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” περιλαμβάνει παιδιά από κάθε πιθανή πλευρά της Αττικής και όχι μόνο. Κάθε Παρασκευή, οι νεαροί αθλητές συναντιούνται στο Eurohoops Dome για να προπονηθούν, να παίξουν και να μοιραστούν την αγάπη τους για το μπάσκετ. Μάλιστα, έχουν καταφέρει να χτίσουν μια δυνατή φιλία που ξεπερνάει τα όρια του παρκέ και αγνοεί τη γεωγραφική απόσταση που τους χωρίζει.

Ο Θάνος, ο Θοδωρής και ο Ορέστης, γνωρίστηκαν στο Eurohoops Dome και ανέπτυξαν μια ξεχωριστή φιλία εντός και εκτός γηπέδου. Όπως τονίζουν, «το μπάσκετ μας ενώνει και μας συνδέει και έτσι έχουμε καταφέρει να γίνουμε φίλοι. Λέμε τα νέα μας πριν και μετά την προπόνηση και προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτή τη φιλία παρά την απόσταση».

Μια ξεχωριστή φιλία, που πρεσβεύει την ανεκτίμητη αξία του αθλητισμού με τον καλύτερο τρόπο!

Περισσότερες πληροφορίες για τους “LG Αθλητές του Αύριο”

Η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG και αποτελείται από τους 26 νικητές του διαγωνισμού “LG Skills & Drills” οι οποίοι κέρδισαν μία πλήρη υποτροφία για προπονήσεις στην Ακαδημία. Έπειτα από τα try-outs της Ακαδημίας Eurohoops, οι 26 νεαροί αθλητές ξεχώρισαν για τις ικανότητές τους και κέρδισαν επάξια τη θέση τους στην ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” που θα προπονείται για τη σεζόν 2018-19 από το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy.

 

eurohoops.net

Visit also: