Γιασικεβίτσιους: “Προσοχή (και) στον ΛεΝτέι, ίσως πιο αργός ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου”

2018-12-05T18:21:53+00:00 2018-12-05T18:21:53+00:00.

John Rammas

05/Dec/18 18:21

Eurohoops.net

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τα σημεία αναφοράς στον Ολυμπιακό, ενώ σύγκρινε το ερυθρόλευκο “χθες” με το “σήμερα” λίγο πριν η Ζαλγκίρις του τον υποδεχθεί στο Κάουνας (20:00/novasports 2) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Ο “Σάρας” μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων εν όψει συνάντησής τους στη Zalgirio Arena και μεταξύ άλλων κλήθηκε απαντήσει σε ερωτήσεις για…

…το πού πρέπει να εστιάσει στον Ολυμπιακό: “Παίζουμε μία μία μεγάλη ομάδα με νοοτροπία νικητή. Το πιο σημαντικό είναι να ματσάρουμε τη μαχητικότητά τους. Δε λέω πως δε διαθέτουμε κι εμείς τέτοια, αλλά πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Επίσης πρέπει να κάνουμε δύσκολη τη ζωή στους ηγέτες της. Δημιουργούν προβλήματα στον καθέναν και πρέπει να τα περιορίσουμε”.

…τους παίκτες-κλειδιά πλην των Σπανούλη και Πρίντεζη: “Οι ηγέτες είναι οι ίδιοι, οι Σπανούλης και Πρίντεζης παραμένουν το σημείο αναφοράς. Σίγουρα αξίζουν κι οι υπόλοιποι το σεβασμό μας. Ο Ζακ ΛεΝτέι μπορεί να είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά, τρέχει γρήγορα στην επίθεση, παλεύει για κάθε μπάλα, είναι δυναμικός, πρόκειται για εξαιρετικό παίκτης. Τέτοιοι παίκτες μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Έχει επιστρέψει κι ο Στρέλνιεκς. Είναι καλή ομάδα”.

…τις αλλαγές από τον Ντέιβιντ Μπλατ σε σχέση με ό,τι παρέλαβε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: “Δύσκολο να πεις. Ίσως ήταν λίγο πιο αργοί στο παρελθόν. Οι Ουίλιαμς-Γκος και ΛεΝτέι προσέδωσαν ταχύτητα και το πλάνο τους είναι λίγο διαφορετικό. Κατά τα άλλα, ο κορμός είναι ο ίδιος με πριν”.

×