Βαγγέλης Μάντζαρης: Η “ερυθρόλευκη” οκταετία του! (video)

20/Jul/19 16:00 July 20, 2019

Stelios Toromanidis

20/Jul/19 16:00

Eurohoops.net
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έπειτα από μια οκταετία γεμάτη μοναδικές επιτυχίες, αλλά και δύσκολες στιγμές στον Ολυμπιακό έλυσε το συμβόλαιο του με τους “ερυθρόλευκους” και μετακομίζει στην Ρωσία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν.

Του Στέλιου Τορομανίδη/ info@eurohoops.net

Με αυτή την αφορμή το Eurohoops πραγματοποιεί μια μίνι αναδρομή στα πεπραγμένα του 29χρονου διεθνή γκαρντ, που “ανδρώθηκε” μπασκετικά με τους Πειραιώτες, εστιάζοντας στις σημαντικότερες στιγμές θετικές ή αρνητικές ενός εκ των πιο κομβικών “κρίκων” του Ολυμπιακού στα χρόνια των επιτυχιών.

Η θητεία του Μάντζαρη με τα “ερυθρόλευκα” έφτασε στο τέλος της μετά από οκτώ σεζόν! Δεν είναι και λίγες, όπως δεν είναι λίγα τα όσα συνέβησαν κατά την παραμονή του στους Πειραιώτες, που σημαδεύτηκε από συνολικά έξι τρόπαια (2 Ευρωλίγκες, 3 πρωταθλήματα και 1 διηπειρωτικό), εκπληκτικές στιγμές, σπουδαίες νίκες, οδυνηρές ήττες, σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και ένας βαρύς τραυματισμός, τον οποίο μπόρεσε να ξεπεράσει.

O ίδιος ευχαρίστησε άπαντες για τα όσα έζησε στον Ολυμπιακό και πλέον γυρίζει σελίδα παίρνοντας τον δρόμο της ξενιτιάς, για πρώτη φορά στην καριέρα του, για να αγωνιστεί, φορώντας την πράσινη φανέλα της Ούνιξ Καζάν, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη και με συμπαίκτη τον Κώστα Καϊμακόγλου.

×