Παναθηναϊκός: ΒΟΜΒΑ με Ουέσλεϊ Τζόνσον! (pic)

2019-07-22T11:32:47+00:00 2019-07-22T11:34:18+00:00.

admin69

22/Jul/19 11:32

Eurohoops.net

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι με την απόκτηση του NBAer Ουέσλεϊ Τζόνσον που υπέγραψε συμβόλαιο!

Του Κώστα Γιαταγάνα/ info@eurohoops.net

Λίγες ημέρες μετά την “βόμβα” με την απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ, ο Παναθηναϊκός προσθέτει στο ρόστερ του ακόμα έναν παίκτη από το πάνω ράφι, ντύνοντας στα πράσινα τον Ουέσλεϊ Τζόνσον!

Η διοίκηση των “πρασίνων” και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες ημέρες και έπεισαν τον Αμερικανό να αφήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το ΝΒΑ, ώστε να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Στα 32 του χρόνια, ο Τζόνσον είναι ένας παίκτης με τρομερά αθλητικά προσόντα, αλλά και καλό μακρινό σουτ που μπορεί να αγωνιστεί από το “2” μέχρι το “4”, εκμεταλλευόμενος τα διαφορετικά αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Δείτε το προφίλ του Ουέσλεϊ Τζόνσον και τα στατιστικά του μέσω της βάσης δεδομένων του Eurohoops

Ο Τζόνσον επιλέχθηκε στο Νο.4 του draft (2010) από τη Μινεσότα και στην έως τώρα πορεία του έχει φορέσει τη φανέλα των Λέικερς, Κλίπερς, Σανς, Τίμπεργουλβς, Πέλικανς και Ουίζαρντς. Μετράει συνολικά 609 αγώνες στο ΝΒΑ, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 7 πόντους (34% τρίποντο), 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής.

Με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός προσθέτει ακόμα μία σπουδαία λύση στην περιφέρεια του, εκεί όπου αναμένεται να παρουσιαστεί πιο ισχυρός σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους Ράις, Φριντέτ, Μπράουν και Τζόνσον να προστίθενται στο ρόστερ και να του προσφέρουν μία σειρά από διαφορετικές επιλογές.

Το SDNA ανέφερε τη συμφωνία και το Eurohoops επιβεβαίωσε την υπογραφή των συμβολαίων.

Δείτε highlights από τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, Ουέσλεϊ Τζόνσον!

Διαβάστε ΕΔΩ τα τελευταία νέα

×