Παναθηναϊκός: Η εντολή για την τελευταία (άστοχη) κατοχή!

2019-10-10T23:45:26+00:00 2019-10-10T23:45:26+00:00.

admin69

10/Oct/19 23:45

Eurohoops.net

Ο Γιώργος Βόβορας ανέλυσε μέσω της Nova τι συνέβη στην τελευταία κατοχή στο “Αστρομπάλ” και τι πήγε στραβά ώστε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να γνωρίσει την ήττα από τη Βιλερμπάν!

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη κλήθηκε να εξηγήσει ποια εντολή είχε δοθεί για την τελευταία κατοχή, με 14,6” να απομένουν και την οποία… σπατάλησε ο Νικ Καλάθης, με αποτέλεσμα την ήττα στη Γαλλία.

“Όσον αφορά την τελευταία επίθεση, περιμέναμε ότι η αντίπαλη άμυνα θα προσαρμοστεί στον ΝτεΣόν και τον Φριντέτ. Δημιουργήσαμε χώρο στον δεξί διάδρομο για τον Νικ. Χάθηκε ένα λέι απ. Θα μπορούσε να μας δώσει την νίκη. Αυτή ήταν η οδηγία, βγήκε ένα καλό λέι απ. Νομίζω θα μπορούσαμε να το βάλουμε. Είχαμε τον χρόνο, κατεβάσαμε την μπάλα. Θέλαμε να επιτεθούμε στα τελευταία 4-5 δευτερόλεπτα. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε έναν διάδρομο” είπε ο Βόβορας και πρόσθεσε…

“Έχουμε πει ότι στο μισό γήπεδο σε παίζουν πιο επιθετικά. Ένα play κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Η Βιλερμπάν είχε 5/7 τρίποντα στο τέλος. Όταν παίζεις αλλαγές στην άμυνα προσπαθείς να αποφύγεις αυτά τα σουτ. Κάναμε λάθη. Δώσαμε εύκολα σουτ. Ένιωθαν το παιχνίδι οι αντίπαλοί μας. Μας στοίχισαν αυτά τα λάθη. Αυτά τα λάθη θα τα δούμε και θα τα διορθώσουμε”.

Όσον αφορά την ήττα τόνισε πως “έγινε ένα στιγμιαίο λάθος. Θα το δούμε στο βίντεο, θα το καταλάβουν οι παίκτες. Έτσι βελτιώνεται μια ομάδα. Στο επόμενο παιχνίδι δεν θα τα κάνουμε αυτά τα λάθη. Έχουμε πάει πολύ στο σουτ. Θέλω να πω ότι πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να τελειώνουμε τα ματς. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Οι αντίπαλοι έπαιξαν άμυνα στα όρια του φάουλ. Δεν λέω πως έκαναν φάουλ. Μας πήραν τα ριμπάουντ. Κάναμε και λάθη. Το ματς κρίθηκε στον πόντο, με λάθη και από τις δύο πλευρές”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα εδώ

×