Ευρωλίγκα: Η Βιλερμπάν απειλεί και την Έφες, φουλ πρόγραμμα με επτά ματς

2019-11-19T10:44:49+00:00 2019-11-19T10:44:49+00:00.

Dimitris Minaretzis

19/Nov/19 10:44

Eurohoops.net

Η Ευρωλίγκα έχει απόψε γεμάτο πρόγραμμα με επτά αναμετρήσεις, στο πρώτο μισό της δεύτερης “διαβολοβδομάδας”…

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Εκτός από τον Παναθηναϊκό που δοκιμάζεται στο Κάουνας και τον Ολυμπιακό που επισκέπτεται το Μόναχο, άλλες πέντε αναμετρήσεις μας προσφέρουν το ορεκτικό αλλά το κυρίως γεύμα της 9ης αγωνιστικής.

Θα μείνει αήττητη η Βιλερμπάν;

Η αήττητη στην έδρα της, Βιλερμπάν, απειλεί και τη φιναλίστ της Ευρωλίγκας, Έφες Αναντολού στη Λυών. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει ξεκινήσει άκρως εντυπωσιακά τη χρονιά με τέσσερις νίκες στη Γαλλία κατά των “αιωνίων”, της Μπασκόνια και με αποκορύφωμα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ! Με το διπλό, δε, που πέτυχε στο Βελιγράδι, η Βιλερμπάν έχει ρεκόρ 5-3, μία νίκη χειρότερη από την Έφες Αναντολού! Θα τα καταφέρει και πάλι άραγε; Πλέον το πιστεύουμε…

Για σερί νικών η Άλμπα

Μετά το μεγάλο διπλό που πέτυχε στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, η Άλμπα θέλει να κάνει το πρώτο σερί νικών της φέτος, υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα. Η γερμανική ομάδα ξεκίνησε με νίκη τη διοργάνωση, αλλά αμέσως μετά μέτρησε έξι σερί ήττες μέχρι να περάσει από την Αθήνα στην παράταση. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ με τον Ερυθρό Αστέρα (2-6) να μην έχει νικήσει ακόμα μακριά από το Βελιγράδι.

Πολύ μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο!

Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τη Μακάμπι στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς! Η ιταλική ομάδα έχασε την προηγούμενη εβδομάδα το σερί των έξι νικών που είχε (ρεκόρ 6-2), ενώ αντίθετα η Μακάμπι συνεχίζει ακάθεκτη με δικό της σερί έξι επιτυχιών! Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα νίκησε με 20 πόντους μέσα στη Βιτόρια παρά την απουσία του Όμρι Κάσπι που και πάλι δεν θα αγωνιστεί αυτήν την εβδομάδα.

“Πονηρό” ματς για τη Ρεάλ

Η “Βασίλισσα” υποδέχεται τη Χίμκι στη Μαδρίτη σε ένα πονηρό ματς αυτήν, αφού ο Αλεξέι Σβεντ κι η επίθεση της ρωσικής ομάδας μπορεί να κάνει ζημιές οπουδήποτε παίζει. Σαφώς όμως η Ρεάλ είναι το φαβορί για τη νίκη που θα την ξεκολλήσει στη βαθμολογία και θα τη φέρει στην ίδια θέση με τη Χίμκι που για την ώρα πάντως έχει μία επιτυχία παραπάνω (6-2). Θα λείψει ο Γιάνις Τίμα από τη Χίμκι.

Βαλένθια: Θέλει να χτίσει σερί

Η Βαλένθια ξεκίνησε άσχημα την Ευρωλίγκα με πέντε ήττες, αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια μετράει δύο νίκες και θέλει να κάνει ένα μικρό σερί μετά το θρίαμβο της προηγούμενης εβδομάδας κατά της Μπάγερν. Η ισπανική ομάδα θέλει και πάλι να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στη Ζενίτ που έχει το ίδιο ρεκόρ (2-6) με την υποσημείωση (και την απειλεί για τη Βαλένθια) πως αυτές οι μοναδικές τις νίκες επιτεύχθηκαν μακριά από την Αγία Πετρούπολη.

Δείτε τα τελευταία νέα

×