Περιστέρι: Ο προβληματισμός φέρνει αλλαγές – Ανανέωσε ο Μορέιρα

2019-12-31T19:10:13+00:00 2020-01-01T13:31:23+00:00.

admin69

31/Dec/19 19:10

Eurohoops.net

Στο Περιστέρι αναμένονται αλλαγές στο ρόστερ, μετά την κακή πορεία στο πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ ο Γιανίκ Μορέιρα ανανέωσε και θα μείνει στα δυτικά προάστια έως το τέλος της σεζόν.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Αλλαγές ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Περιστερίου, μετά τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Ιωνικό, Κολοσσό και Ήφαιστο.

Η κακή αγωνιστική εικόνα, σε συνδιασμό με τα άσχημα αποτελέσματα έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι ετοιμάζουν άμεσα αλλαγές. Παράλληλα οι “Πρίγκιπες” ανανέωσαν με τον Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος θα παραμείνει στον σύλλογο έως και το τέλος της σεζόν.

Ο Μορέιρα στο πρωτάθλημα δίνει στο Περιστέρι περίπου 12,5 πόντους ανά αγώνα με 5 ριμπάουντ, ενώ στο BCL τα αντίστοιχα νούμερα είναι 9,7 πόντοι με 6,3 ριμπάουντ.

Τα καλύτερα από το “διπλό” του Περιστερίου στην Ρίγα, εκεί όπου ο Ανγκολέζος είχε χαρίσει πολύ θέαμα!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις, πρώτος αναμένεται να αποδεσμευτεί ο Μπι Τζέι Μπλέικ, για την θέση του οποίοι έχει προταθεί ο γνωστός μας από την θητεία του στο Λαύριο, Μακένζι Μουρ. Παρόλα αυτά το Περιστέρι δεν έχει καταλήξει ακόμα και συνεχίζει να κοιτάζει την αγορά, έχοντας για βασική του προτεραιότητα την εύρεση ενός κόμπο γκαρντ.

Σε αμφισβήτηση βρίσκονται επίσης οι Σκούτσι Σμιθ και Άντονι Μόρισον, με τον δεύτερο να είναι και λογικό αυτό το επακόλουθο, μετά την ανανέωση του Μορέιρα.

Διαβάστε ΕΔΩ τα τελευταία νέα

×