Σλούκας: “Αποτύχαμε παταγωδώς” (video)

2019-09-09T14:14:02+00:00 2019-09-09T14:14:02+00:00.

admin69

09/Sep/19 14:14

Eurohoops.net

Ο Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε πως η Εθνική Ομάδα απέτυχε μετά τον αποκλεισμό από την οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόνισε πως ήταν λάθος το πέμπτο φάουλ κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και στάθηκε στην κρίσιμη ήττα από τη Βραζιλία.

Αποστολή στη Σενζέν: Διονύσης Αραβαντινός/ info@eurohoops.net

Αναλυτικά τι είπε ο Κώστας Σλούκας:

Για το παιχνίδι και τον αποκλεισμό: “Αποτύχαμε παταγωδώς, δεν περάσαμε στην επόμενη φάση πληρώνοντας την ήττα από τη Βραζιλία. Παίξαμε με πάθος σήμερα, είχαμε στο μυαλό τη διαφορά, την φτάσαμε στους 12 αλλά εκεί το μυαλό χαλάρωσε ενώ χάσαμε βολές. Είναι και αυτή καλή ομάδα. Δεν μπόρεσα να είμαι όπως ήθελα λόγω του τραυματισμού που είχε προηγηθεί, όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας”.

Για τα πέντε φάουλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πού κρίθηκε η πρόκριση: “Για μένα ήταν λάθος σφύριγμα ξεκάθαρα. Ανακατεύτηκε η ομάδα, είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Η πικρία μένει γιατί με τη Βραζιλία παίχτηκαν όλα δυστυχώς. Η πικρία μένει γιατί χάσαμε το ματς με την Βραζιλία, εκεί έγινε η ζημιά, νικούσαμε 17 πόντους διαφορά. Δεν μπορούμε να έχουμε διαφορά 17 πόντων απέναντι σε μία ομάδα και να χάνουμε που έχασε 25 πόντους από την Τσεχία. Αυτή είναι η πικρία μου. Το πρόσημο είναι πάρα πολύ αρνητικό. Υπήρχε χαλάρωση στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο”.

Για την επόμενη μέρα: “Η επόμενη ημέρα είναι σε αρκετούς μήνες από τώρα. Όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και πρώτος εγώ”.

Για την Τσεχία: “Δίκαια πέρασε στους 8, δεν καλύψαμε τη διαφορά, δυστυχώς κάποιες φάσεις όπως πχ το επιθετικό στον Γιάννη δεν μας βοήθησε”.

Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα

×