Προμηθέας – Ρέθυμνο: Νέα αναβολή λόγω κορωνοϊού

2020-03-09T13:43:13+00:00 2020-03-09T14:24:37+00:00.

Evaggelos Papadimitriou

09/Mar/20 13:43

Eurohoops.net
BASKET LEAGUE / хȕ̍Ϡ- БόLjŁӠЁԑS (֙ԏÑVɁ: ӔŖMϓ сЁ͇Ӡ/ EUROKINISSI)

Ούτε τη Τρίτη (10/3) θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Προμηθέα και Ρέθυμνο για την 20ή αγωνιστική της Basket League.

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

H 20ή αγωνιστική της Basket League παραμένει ημιτελής και κανείς δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθεί. Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο σύμφωνα με το πρόγραμμα, όμως η έξαρση του κορωνοϊού στη Πάτρα ανάγκασε τη διοργανώτρια αρχή να αναβάλλει το ματς  που ήταν προγραμματισμένο το Σάββατο (7/3, 15:30).

Αρχικά, είχε οριστεί ως νέα ημερομηνία η 10η Μαρτίου (15:30), παρόλα αυτά έχουμε νέα αναβολή, με τη κρητική ομάδα να ανακοινώνει αρχικά τη Δευτέρα (9/3) την εξέλιξη αυτή και να ακολουθεί λίγο αργότερα ο ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

H εξ’ αναβολής συνάντηση Προμηθέας Πάτρας – Ρέθυμνο Cretan Kings της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League, η διεξαγωγή της οποίας είχε οριστεί για την Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 15:30 στο ΔΑΚ «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών, μετατίθεται σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

Τον δρόμο της επιστροφής, από το αεροδρόμιο των Χανίων, έχει πάρει αυτήν την ώρα το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγο για τη νέα αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για αύριο, 10 Μαρτίου, στο «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αναβλήθηκε εκ νέου λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Αχαΐας και της προσπάθειας που πραγματοποιείται για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αναμένουμε νέα ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες μέρες.

Δείτε εδώ τα τελευταία νέα

×