Νέα ανατροπή στη Basket League, δεν εγκρίνει την απόφαση για το Λαύριο η ΕΟΚ!

2019-07-12T17:25:34+00:00 2019-07-12T17:29:03+00:00.

Evaggelos Papadimitriou

12/Jul/19 17:25

Eurohoops.net

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο τοπίο της Basket League, με την ΕΟΚ να μην δέχεται την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, που αφορούσε το Λαύριο!

Του Σταύρου Μπαρμπαρούση/ info@eurohoops.net

Στον ”αέρα”, για μία ακόμα φορά φέτος το πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν θα εγκρίνει την πρόσφατη απόφαση του ΕΣΑΚΕ, η οποία και αφορά την παραμονή του Λαυρίου στη Basket League!

Με πιο απλά λόγια, η ΕΟΚ κρίνει παράτυπη την διαδικασία στο Δ.Σ. της Τρίτης (9/7), καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε αγωνιστικά και δεν μπορεί κάτι τέτοιο να ανατραπεί, μέσω ψηφοφορίας. Επομένως το Λαύριο, μετά και τις εξελίξεις αυτές, δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου, καθώς κάτι τέτοιο δεν υφίσταται χωρίς την επικύρωση από την Ομοσπονδία!

Πλέον, η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι και πάλι ”θολή”, καθώς ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται και αυτή τη φορά αφορά άμεσα τις δύο αρχές του αθλήματος. Επιπλέον, η αναδιάρθρωση που είχε ψηφιστεί στις 15/5/19, είναι επίσης μία ”ανοιχτή” υπόθεση, καθώς η ανάδειξη νέας Κυβέρνησης αναπόφευκτα έχει ”παγώσει” το μείζον αυτό ζήτημα.

Μένει να δούμε τί θα γίνει τελικά με την υπόθεση του Λαυρίου και τις ομάδες που θα στελεχώσουν τη Basket League της σεζόν 2019/20.

Διαβάστε τα τελευταία νέα εδώ

×