Συγκινητικός Πάου προς Μαρκ Γκασόλ: “Συνέχισε να απολαμβάνεις αυτά που έχεις πετύχει!” (photos)

2019-06-15T17:40:05+00:00 2019-06-15T17:42:06+00:00.

admin69

15/Jun/19 17:40

Eurohoops.net

Ο Μαρκ Γκασόλ απολαμβάνει τις δάφνες της επιτυχίας, κατακτώντας το πρωτάθλημα τους Ράπτορς και ο Πάου δεν σταματά να τον αποθεώνει, ανασύροντας μια… ρετρό φωτογραφία τους!

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ από τους Ράπτορς, με τον Μαρκ Γκασόλ να… μιμείται τον αδελφό του, Πάου και να φορά δαχτυλίδι πρωταθλητή, κάτι που είχε ο άσος των Μπακς πλέον το 2009 και το 2010 με τη μεγάλη ομάδα των Λέικερς.

Έτσι τα δύο αδέλφια έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν τα πρώτα αδέλφια στην ιστορία του ΝΒΑ με πρωτάθλημα, με τον Πάου να ανασύρει από το προσωπικό του αρχείο μια επική φωτογραφία όπου οι δυο τους είναι μικροί και είχαν μόλις πιάσει την πορτοκαλί θεά στα χέρια τους.

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία, ο Πάου προφανώς συγκινημένος έγραψε ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα μέσω των social media στον μικρό του αδελφό το οποίο αναφέρει…

“Ποιος θα μας το έλεγε; Από πολύ μικροί, που παίζαμε ώρες και ώρες το άθλημα που αγαπάμε, αναζητώντας το όνειρό μας. Και πόσο υπέροχο είναι να ζεις στιγμές σαν κι αυτή!

Συνέχισε να απολαμβάνεις αυτά που έχεις πετύχει Μαρκ Γκασόλ!”

Διαβάστε τα τελευταία νέα εδώ

×