ΝΒΑ: Κλασική… Άγρια Δύση! (videos)

25/Dec/19 19:17 December 25, 2019

Stefanos Tatsios

25/Dec/19 19:17

Eurohoops.net

Η φετινή regular season του NBA επιβεβαιώνει πως είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές και ενδιαφέρουσες όλων των εποχών και το Eurohoops σας παρουσιάζει τα πεπραγμένα των ομάδων που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής σε Ανατολή και Δύση!

Του Στέφανου Τάτσιου/ info@eurohoops.net

Μετά τις καθοριστικές κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι από τις ομάδες με σημαντικές προσθαφαιρέσεις από τα ρόστερ, η regular season του NBA απέκτησε μία “άγρια” ομορφιά αφού ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και στις δύο Περιφέρειες και είναι λίγοι οι οργανισμοί που έχουν ξεχωρίσει.

Στην Δύση οι δύο ομάδες του Λος Άντζελες έχουν ξεχωρίσει χάρη στο μπάσκετ που παίζουν και στο ρόστερ που διαθέτουν και δείχνουν αυτή την στιγμή να είναι τα φαβορί.

Πάντως για μία ακόμα χρονιά δεν λείπουν οι εκπλήξεις με κυριότερη τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς, οι σταθερά δυνατές όπως οι Ρόκετς του Χάρντεν και το Ντένβερ και οι απογοητεύσεις.

Το Eurohoops σας παρουσιάζει μετά τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα στην Ανατολή και το τι συμβαίνει στην Δυτική Περιφέρεια του NBA η οποία παραδοσιακά είναι και πιο… δυνατή! 

×