Αρτάκη: Νέο πανελλαδικό ρεζιλίκι! Η βρώμικη παραλία «σόκαρε» Αρναούτογλου και Μποτρίνι - «Καθαρίστε τις παραλίες σας, μην τις αφήνετε βρώμικες...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Νέο πανελλαδικό ρεζιλίκι! Η βρώμικη παραλία «σόκαρε» Αρναούτογλου και Μποτρίνι - «Καθαρίστε τις παραλίες σας, μην τις αφήνετε βρώμικες...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο δημόσιο ρεζιλίκι για τον Δήμο Χαλκιδέων, αλλα και την Περιφέρεια Π.Ε. Εύβοιας που ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι όλες οι παραλίες του νομού είναι καθαρές...

Την Κυριακή (02-07-2017) προβλήθηκε το επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, «My way», που γυρίστηκε πριν δύο βδομάδες σε Χαλκίδα, Νέα Λάμψακο και Νέα Αρτάκη.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό οδοιπορικό γευσιγνωσίας και μαγειρικής που παρουσιάζουν οι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Έκτορας Μποτρίνι.

Το χθεσινό επεισόδιο όμως επιφύλασσε και μια θλιβερή έκπληξη στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1. Όπως θα δείτε κατά την επίσκεψη των δυο παρουσιαστών στη Νέα Αρτάκη, για να μεταβούν στο ουζερί του Τέσκου, οι δύο άνδρες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρυσαν τις εικόνες ντροπής που βλέπετε στην βρώμικη παραλία του Αγίου Νικολάου που ήταν γεμάτο λάσπη και σκουπίδια, αποτελώντας εστία μόλυνσης για κατοίκους και λουόμενους.
Περπατώντας, οι δύο παρουσιαστές βρήκαν, από τσιμπίδια και φτερά μέχρι και ένα ζευγάρι παντόφλες, χωρίς ωστόσο να χάσουν την χιουμοριστική τους διάθεση με το τραγικό θέαμα που αντίκρυσαν οι ίδιοι αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές.
 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε με νόημα λίγο αργότερα: "Προς όλους τους δημάρχους και όλους τους υπεύθυνους. Καθαρίστε τις παραλίες σας. Ξεκίνησε το καλοκαίρι, μην αφήνετε τις παραλίες να είναι βρώμικες. Κάθε Παρασκευή, κάθε φορά, κάποιος να τις καθαρίζει. Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, σε θάλασσες και ακτές. Δεν χρειάζεται να το λέει ο πελεκάνος..." είπε ο γνωστός παρουσιαστής, προφανώς σοκαρισμένος από αυτά που συνάντησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA