Στο αυτόφωρο ο δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς! Καταγγέλει τοπικούς συνδικαλιστές αστυνομικούς που του έκαναν μήνυση και τον συνέλαβαν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο αυτόφωρο ο δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς! Καταγγέλει τοπικούς συνδικαλιστές αστυνομικούς που του έκαναν μήνυση και τον συνέλαβαν (ΦΩΤΟ)

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27-10-2017) ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του, από συνδικαλιστές αστυνομικούς της Ένωσης Αστυνομικών Εύβοιας που ηγείται όλα αυτά τα χρόνια από τον γνωστό συνδικαλιστή αστυνομικό, Γιώργο Κουλιάκη (φωτο)...

Αιτία της μήνυσης ήταν ο οικίσκος που τοποθετήθηκε στο κτίριο που θα στεγαστεί το νέο αστυνομικό τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων.

Ο Γιώργος Ψαθάς, οποίος ήταν αστυνομικός για 25 χρόνια, συνελήφθη και με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μετά από μία ώρα.

«Κάποιοι έχουν πρόβλημα με τον χώρο που έχει επιλεγεί. Βελτιώσαμε αδειοδοτημένα το κτίριο για να κάνουμε ένα χώρο κατάλληλο ώστε να λειτουργήσει το αστυνομικό τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων.

Σήμερα λοιπόν έμαθα από τους αστυνομικούς που ήρθαν στο σημείο ότι υπήρχε καταγγελία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, δεν ξέρω ποιοι συγκεκριμένα, και στη συνέχεια μου είπαν ότι πρέπει να γίνει σύλληψη.

Πήγα στο αυτόφωρο και μετά από προφορική εντολή της εισαγγελέας αφέθηκα ελεύθερος.

Εγώ την αστυνομία την έχω δει κάτω από ένα άλλο πρίσμα και γι' αυτό την υπηρέτησα 25 χρόνια μακριά από τον τόπο μου ενώ έμενα εδώ. Υπηρετούσα 25 χρόνια εκτός Ευβοίας συνειδητά προκειμένου να είμαι δίκαιος με αυτό που έκανα.» τόνισε ο Γιώργος Ψαθάς, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το έργο που επιτελούν οι συγκεκριμένοι κύριοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Έκοψε την πίτα της η Τουριστική Αστυνομία Χαλκίδας - Παρών και ο Εισαγγελέας Βασίλης Βασιλάκης - Παραγυιός (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA