Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Δημοτικός σύμβουλος κατά Αντιδημάρχου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Δημοτικός σύμβουλος κατά Αντιδημάρχου!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Δημόπουλος:

Είμαι υποχρεωμένος μετά τα δρώμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και συγκεκριμένα στο θέμα συζήτησης προ ημερησίας σχετικά με δαπάνη 45000,00€ έργου του έτους 2003 του τέως Δήμου Λουτρών Αιδηψού την οποία δαπάνη έφεραν κάποιοι, την ενταλματοποίησαν παραποιώντας στοιχεία του φακέλου προκειμένου να πληρωθούν ενώ ήταν πληρωμένη με αφορμή την στάση του κ. Αγγελόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο και την φραστική του επίθεση κατά του προσώπου μου να του πω τα παρακάτω.

Επικαλέσθηκε ο κ. Αγγελόπουλος όπως φαίνεται και στο βίντεο ότι έπρεπε να αποδοθούν συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή η οποία έφερε το θέμα προ ημερησίας διά μέσου του διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου κ. Αθανασίου Δημητρόπουλου. Επειδή το θέμα είναι ξεκάθαρο και αν υπάρχουν συγχαρητήρια τα οποίου εγώ σαν έκφραση δεν το αποδέχομαι, ανήκουν προσωπικά στον κ. Δημητρόπουλο Αθανάσιο, στο Βασίλη Δημόπουλο και σε έναν ακόμη υπάλληλο του δήμου που ας μου επιτραπεί να μην πω το όνομά του τώρα, που πράξαμε το αυτονόητο και παρακολουθούσαμε επί δύο μήνες την πορεία της κατασκευασμένης αυτής με πρόθεση και δόλο δαπάνης η οποία ήταν πληρωμένη από το 2003. Και μόλις η επίτροπος διαπίστωσε την ακυρότητα της πράξης και την ενταλματοποίηση συναποφασίσαμε εγώ και ο κ. Δημητρόπουλος να έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Για ποια συγχαρητήρια μιλάει ο κ. Αγγελόπουλος προς την δημοτική αρχή όταν το θέμα αυτό έχει εγκριθεί προς πληρωμή από την οικονομική επιτροπή στην οποία πιθανός να μετέχει και αυτός και έπρεπε μόνο και μόνο με το ότι το έργο αυτό αφορούσε δαπάνη 2003 να το ψάξουν το ζήτημα. Παρά ταύτα το ενέκριναν στην επιτροπή και στο δημοτικό συμβούλιο τροποποιώντας σχετικά και τον προϋπολογισμό και στην συνέχεια εκδίδοντας ένταλμα πληρωμής.

Για ποια συγχαρητήρια μιλάει ο κ. Αγγελόπουλος όταν βγαίνει ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος στην εκπομπή του ράδιο Ιστιαίας και καταγγέλλει ότι οι παραπόταμοι από 7 μέτρα πλάτους έχουν σμικρύνει σε δύο μέτρα χτίζοντας ένθεν και ένθεν μάντρες παράνομες; Ποιο ήταν το αυτονόητο το οποίο έπρεπε να κάνει; Περιμένω να δω την καταγγελία στην πολεοδομία την οποία ελέγχει.

Επειδή οι συμπεριφορές αυτές που επιδεικνύει και πρόσφατα σε συνάδελφο Αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου με τις γνωστές καμπάνιες του στο πρόσωπό μου δεν μπορούν να ανταποκριθούν καλό είναι να συνέλθει και αν δεν του αρέσει ο έμμισθος ρόλος τον οποίο έχει ας παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος και αν οι γνώσεις που έχει δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να έχουν άποψη σε τέτοιου είδους περιστατικά καλό είναι να βάλει ένα φερμουάρ ΖΑΜΜΑ και όχι να επιδεικνύει φραστικούς λεονταρισμούς και να αποχωρεί του δημοτικού συμβουλίου κατά τον τρόπο που έφυγε.

Και να βάλει καλά στο μυαλό του ότι ο ρόλος του κάθε Αντιδημάρχου είναι ίδιος με τον ρόλο του καπετάνιου που παίζει σε περίπτωση ναυαγίου στο καράβι. Δηλαδή να εγκαταλείψει το σκάφος τελευταίος. Δεν εγκαταλείπουν κ. Αγγελόπουλε το δημοτικό συμβούλιο κατά τον τρόπο που το εγκαταλείψατε με αποτέλεσμα το σύνολο των μελών συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης να έχουν απομείνει δώδεκα και όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί και απαιτούνται δεκατέσσερις ψήφοι να έχουν τον κίνδυνο της ακυρότητας εάν και εφόσον υποβληθεί ένσταση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA