Εύβοια: Αυτές είναι οι περιοχές που εντάσσονται στο Κτηματολόγιο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Αυτές είναι οι περιοχές που εντάσσονται στο Κτηματολόγιο

Την ένταξη και νέων περιοχών της Εύβοιας, Μαγνησίας και της Βοιωτίας στο Κτηματολόγιο, ανακοίνωσε την Τετάρτη (03-01-2017), η εταιρεία Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση (ΕΚΧΑ)...

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, ξεκινά η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στους Δήμους Ζαγοράς - Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Υπόχρεοι για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας είναι όσοι έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων και Κοινοτήτων: Αγίου Δημητρίου Πηλίου, Ανηλίου, Ζαγοράς, Κισσού, Μακρυρράχης, Μουρεσίου, Ξορυχτίου, Πουρίου και Τσαγκαράδας του Καλλικρατικού Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και των προκαποδιστριακών Κοινοτήτων Αγίου Γεωργίου Νηλείας, Αφετών, Βυζίτσης, Καλαμακίου, Καλών Νερών, Λαμπινούς, Μηλέων, Νεοχωρίου, Ξινόβρυσης, Πινακατών και Συκής του Καλλικρατικού Δήμου Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Επίσης, την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινά η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας και στους Δήμους Τανάγρας της Π.Ε. Βοιωτίας και Χαλκιδέων της Π.Ε. Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Υπόχρεοι για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας είναι όσοι έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων και Κοινοτήτων: Σχηματαρίου του Καλλικρατικού Δήμου Τανάγρας, Αφρατίου, Βαθέος, Καλοχωρίου - Παντειχίου, Νέας Αρτάκης, Νέας Λαμψάκου, Παραλίας Αυλίδος, Φάρου και Φύλλων του Καλλικρατικού Δήμου Χαλκιδέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων θα μπορούν να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA