Θρίλερ με 9χρονα δίδυμα που διασώθηκαν από την φωτιά: «Είδα στη τηλεόραση ότι τα έβαλαν στο πλοίο και δεν τα ξαναείδα ποτέ», λέει ο πατέρας! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ με 9χρονα δίδυμα που διασώθηκαν από την φωτιά: «Είδα στη τηλεόραση ότι τα έβαλαν στο πλοίο και δεν τα ξαναείδα ποτέ», λέει ο πατέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος προσπαθεί να βρει τις 9χρονες δίδυμες κόρες του, οι οποίες σύμφωνα με τα πλάνα που είδε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha διασώθηκαν από πλοίο και μεταφέρθηκαν στην στεριά...

«Από προχθές αναζητώ τους γονείς μου και τα δίδυμα κοριτσάκια μου, έψαξα όλα τα νοσοκομεία, όλους τους φορείς, δεν βρήκαμε άκρη. Δώσαμε και DNA μήπως είναι ανάμεσα στα θύματα. Και ξαφνικά είδαμε αυτό το δελτίο και μας φούντωσε μια ελπίδα ότι τα παιδιά μας είναι ζωντανά» ανέφερε.

«Με τη βοήθεια του λιμεναρχείου και της αστυνομίας ψάχνουμε να τα βρούμε. Δεν βρίσκουμε τους γονείς μας. Είδαμε τα παιδιά ασυνόδευτα και δεν ξέρουμε που βρίσκονται. Ήταν το πρώτο αλιευτικό και πάνω στον πανικό, τα ξεφόρτωσαν και ο καπετάνιος έφυγε αμέσως. Δεν τα βρίσκουμε πουθενά σε τέτοιο όνομα» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA