Κονίστρες: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κονίστρες: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης! (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου (25-08-2018) σε ευρύτερη δασική περιοχή των Κονιστρών Κύμης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, δύο Έλληνες, ηλικίας 51 και 29 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης...

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να εισέρχονται σε περιφραγμένο χώρο στην ανωτέρω περιοχή, με σκοπό την περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης.

Συνολικά από τον χώρο της φυτείας, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 24 δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως και 3,1 μέτρων, καθώς επίσης 13 δοχεία με νερό και διάφορα γεωργικά εργαλεία.

Επιπλέον στην κατοχή του 51χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο οι συλληφθέντες προσέγγισαν τον χώρο της φυτείας.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA