Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία στην Αττική, ανοιχτά στην Εύβοια! Δεν είδαν το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία στην Αττική, ανοιχτά στην Εύβοια! Δεν είδαν το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ;

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, όλα τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή (28-09-2018) εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται σύμφωνα με την ΕΜΥ...

Το ίδιο θα συμβεί και σε άλλους Νομούς της χώρας, όχι όμως (περιέργως) στην Εύβοια, παρ' όλο που ήδη επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες και το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει ότι τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν και την Εύβοια.
 
όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΜΥ:
   
«Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια...»

Προφανώς οι Φάνης Σπανός και Κώστας Μπακογιάννης ασχολούνται με άλλα πράγματα, π.χ. με την προεκλογική τους εκστρατεία, και δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το έκτακτο δελτίο ή τελικά να το είδαν και να μην έδωσαν και σε αυτό καμία σημασία. Δεν εξηγείται διαφορετικά...  

Πάντως μετά τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη, δίνεται η δυνατότητα και σε κάθε δήμαρχο να αποφασίζει το κλείσιμο των σχολείων ανά δήμο.

Δείτε ΕΔΩ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Κλειστά τα σχολεία σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Την ίδια στιγμή, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή και όλα τα σχολεία της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ξενοφών» που έχει επηρεάσει όλη τη χώρα.

Τη σχετική απόφαση πήραν ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς και ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, Παναγής Δρακουλόγκωνας, για την ασφάλεια των μαθητών και των γονέων τους.
Κλειστά όλα τα σχολεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δηλαδή σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία και Λακωνία.

Η απόφαση ελήφθη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για προληπτικούς λόγους, λόγω της πρόβλεψης για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Κλειστά σχολεία και σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, για προληπτικούς λόγους, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, «η απόφαση ελήφθη, εξαιτίας των ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται, ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων και δυσκολίες στη μετακίνηση των μαθητών.»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA