Βασιλικό: Αφέθηκε ελεύθερος ο 40χρονος Χαλκιδέος που κατηγορείται ότι έκλεβε ασήμι από την εταιρεία που εργαζόταν! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βασιλικό: Αφέθηκε ελεύθερος ο 40χρονος Χαλκιδέος που κατηγορείται ότι έκλεβε ασήμι από την εταιρεία που εργαζόταν! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλος ντόρος έγινε πριν λίγες μέρες με την σύλληψη του υπαλλήλου, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ και ο Ανακριτής ζήτησε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση...

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος Χαλκιδέος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, το πρωί του Σαββάτου (10-11-2018), για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής στην εταιρεία «ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ ΑΕ».

Πρόκειται για υπάλληλο της εταιρείας, ο οποίος κατηγορείται, σε βαθμό κακουργήματος, από την Ασφάλεια Χαλκίδας ότι αφαιρούσε συστηματικά ποσότητες μεταλλεύματος (ασημιού), που χρησιμοποιούσε η επιχείρηση για την κατασκευή ασφαλειών.

Όπως είχε αναφέρει μάλιστα η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, κατασχέθηκαν, τόσο από την κατοχή του συλληφθέντα, όσο και από την οικία του, 6 νάιλον σακούλες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες του προαναφερόμενου μεταλλεύματος, συνολικού μεικτού βάρους 22 κιλών και 991 γραμμαρίων, με την συνολική εκτιμώμενη αξία του να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ.

Ωστόσο ο 40χρονος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για σκευωρία, ενώ ο Ανακριτής Χαλκίδας που διερευνά την υπόθεση διέταξε κύρια ανάκριση και άφησε ελεύθερο τον 40χρονο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA