Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο: Η στιγμή του απεγκλωβισμού του οδηγού! (Βίντεο - ντοκουμέντο) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο: Η στιγμή του απεγκλωβισμού του οδηγού! (Βίντεο - ντοκουμέντο)

Όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου σημειώθηκε στις 17:15 το απόγευμα της Τρίτης (22-01-2019) στο δρόμο Χαλκίδας - Βασιλικού, στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου... 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα, λίγα μέτρα πριν τον κυκλικό κόμβο, ένα από αυτά επιχείρησε να κάνει προσπέραση και να μπει στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν διαδοχικές συγκρούσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός οδηγού, ηλικίας 85 ετών. Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.


Ο Γεώργιος Μωραϊτης, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. 

Δείτε στο βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το EviaZoom.gr την στιγμή του απεγκλωβισμού του οδηγού από τους πυροσβέστες που έστησαν ολόκληρη επιχείρηση:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA